Dzieciaczki
Dzieciaczki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O kurwa, o ja pierdole. Czyli kolejny tatuś czy tam mamusia co będzie za swoim bachorem latać krok w krok? Na dwór też nie wypuścisz? Bo niebezpiecznie? Naucz lepiej dziecko jak ma sobie radzić w takiej sytuacji.Jeśli się na tym etapie nie utemperuje tych gówniarzy to potem będzie tylko gorzej. Poza tym, swoje dzieciaki pilnuję nieustannie i nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie przez minutę czy dwie ktoś katuje mi dzieciaka a ja nie widzę i nie reaguję.
To jest sadistic. Jak jesteś taki delikatniś to wypierdzielaj na kwejka
Ależ ty jesteś twardy... A tak naprawdę kozak w necie, pizda w świecie
Za moich czasów bawiliśmy się w doktora z koleżankami a teraz tylko przemoc...
Jeśli się na tym etapie nie utemperuje tych gówniarzy to potem będzie tylko gorzej. Poza tym, swoje dzieciaki pilnuję nieustannie i nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie przez minutę czy dwie ktoś katuje mi dzieciaka a ja nie widzę i nie reaguję.
Jak zostawiasz dzieci w przedszkolu też nie wyobrażasz sobie sytuacji, że przez minutę czy dwie ich nie widzisz?
Filmik wygląda przecież jak jakieś przedszkole czy ch* wi co innego. Pewnie jakaś lampuciara na stanowisku przedszkolanki woli patrzeć w telefon niż wykonywać swoją robotę.
Ale też się z Tobą zgodzę, że jeśli na tym etapie nie ogarnie się takiego zachowania to potem może być patola.
Jeśli się na tym etapie nie utemperuje tych gówniarzy to potem będzie tylko gorzej. Poza tym, swoje dzieciaki pilnuję nieustannie i nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie przez minutę czy dwie ktoś katuje mi dzieciaka a ja nie widzę i nie reaguję.
Rodzice tego nie zrobią bo pewnie są jeszcze większymi patusami. Takie kurwy małe czy duże trzeba tępić. Takie zachowanie wynoszą z domu stary pewnie też leje matkę.
''Jeśli się na tym etapie nie utemperuje tych gówniarzy to potem będzie tylko gorzej. Poza tym, swoje dzieciaki pilnuję nieustannie i nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie przez minutę czy dwie ktoś katuje mi dzieciaka a ja nie widzę i nie reaguję. ,,
nikogo to nie obchodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów