📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jasne, że za fale imigracyjna są odpowiedzialni żydzi typu george soros, barbara spectre, adam michnik itd. ale gdyby nie mieli wyborcow w postaci gejów, lesbijek, feministek i innych niedojebow, to by problemu nie bylo.
Jaki murzyński desant. Mogli by zatrudnić do obrony szkopów.
Oni mają duże doświadczenie w strzelaniu do barek desantowych na plaży.
MG42 doskonale sprawdzą się do obrony przed inwazją.
Oni mają duże doświadczenie w strzelaniu do barek desantowych na plaży.
MG42 doskonale sprawdzą się do obrony przed inwazją.
Autor tego filmu to idiota albo PiSSlamski opłacany klakier. Do wiadomości - PiSiory nasprowadzały ciapactwa i innej dziczy relokowanej z zachodu w ilościach 2.7-3.7k. (różne źródła różnie podają). Dorzuć do swojego propagandowego gównofilmiku
xv89 napisał/a:
Autor tego filmu to idiota albo PiSSlamski opłacany klakier. Do wiadomości - PiSiory nasprowadzały ciapactwa i innej dziczy relokowanej z zachodu w ilościach 2.7-3.7k. (różne źródła różnie podają). Dorzuć do swojego propagandowego gównofilmiku
i 2 mln dzikich z Ukrainy...
Kiedyś za nielegalne przekraczanie granicy strzelali bez ostrzeżenia.
Dziewczyna z 0.56 już biegnie integrować się z afrykańskimi inżynierami.
Jak by to sie dzialo nad bałtykiem to ludzie spotanicznie zeczeli by ich napierdalac i wrzucac z powrotem do wody
@bodylee
Patrząc na przygłupi uśmieszek Schetinno, zauważyć można pewne rodzinne podobieństwo. Tatuś czy wujek którego masz w zwyczaju budzić tego typu oralnymi pieszczotami?
Patrząc na przygłupi uśmieszek Schetinno, zauważyć można pewne rodzinne podobieństwo. Tatuś czy wujek którego masz w zwyczaju budzić tego typu oralnymi pieszczotami?
Swoją drogą to dobrze że nad Bałtykiem panują teraz sinice... Zawsze jakaś tarcza biologiczna.
Myślę, że u nas wstał by jakiś lekko zaskoczony, ale zmotywowany Janusz i krzyknął " Panowie - napierdalamy ich" wpadł by w jednego, ze dwóch by poszło za nim i nawet jakby dostali w pizdę, to wobec obecnych rządów - przekaz medialny i ogólny byłby zgodny - jebać ciapate kurestwo. A przynajmniej taką mam nadzieję .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów