18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Tymczasem u brudasów
juki • 2013-01-30, 22:57
Dojebane turbo maja

Az dziw bierze, ze to u ciapatych.

Swoja droga, to dziwne, ze zadnego brudasa takie turbo nie wciagnelo

Zgłoś
Qdlej 2013-01-31, 20:57
a

Pomóżcie lub zlinczujcie. Szukam filmiku z 0.13 tego filmiku youtube.com/watch?v=VHONfuIgl64 Sorry że tu pytam ale już długo tego szukam. Był na sadolu a teraz nie mogę go znaleźć.
Zgłoś
S................i 2013-01-31, 20:58
Myślałem że coś z MORTAL KOMBAT bo pierwsze co zauważyłem to SUB-ZERO
Zgłoś
Mentos69 2013-01-31, 21:01 2
@Qdlej sadistic.pl/dzisiejsze-gwazdy-muzyki-vt166092.htm?highlight=autotune
Zgłoś
Qdlej 2013-01-31, 21:14
Mentos69 wielkie dzięki.
Zgłoś
dolarinho 2013-01-31, 22:04 1
1:26 pokazuje jaka wielką turbo dziurę mają te auta... Facet wciska gaz do dechy, silnik wchodzi na obroty aż do odcięcia a turbo rozpędza się dopiero po 3 sekundach.... masarka
Zgłoś
pankamil 2013-01-31, 22:05
W pierwszym aucie turbo zrobione z bańki na kozie mleko.
Zgłoś
mathias 2013-01-31, 22:27
jakby ktos tam kogos zastrzelil to tylko allah akbahahaharara by uslyszeli
Zgłoś
obrotny 2013-01-31, 22:42
@dolarinho

1:26 pokazuje jaka wielką turbo dziurę mają te auta... Facet wciska gaz do dechy, silnik wchodzi na obroty aż do odcięcia a turbo rozpędza się dopiero po 3 sekundach.... masarka

Chyba głupi jesteś.... Ty wiesz co to jest moment obrotowy ? To nie twoje zapyziałe 1.9 TDI
Zgłoś
tooc1 2013-01-31, 23:16
Pewnie kradzione...

O.o
Zgłoś
dolarinho 2013-01-31, 23:20
obrotny napisał/a:

@dolarinho

Chyba głupi jesteś.... Ty wiesz co to jest moment obrotowy ? To nie twoje zapyziałe 1.9 TDI

Ty chyba nie wiesz co to jest zjawisko turbodziury
Dowiedz się a dopiero potem obrażaj kolego.
Zgłoś
Mockba 2013-02-01, 0:37
Jak oni mnie wkurwiaja. Kurwy jebane. Oprocz allah akbara nie potrafia nic, wszystko za hajs. Nawet zajebanej srubki pewnie samo to to nie przykreci. A u nas ludzie dostaja pincet zł rynty.

Kiedys jak sie dorobie, to zapierdole sobie nie jedna, nie dwie, a 17 turbin. Wrzuce pare do bagażnika, nawet radio bede mial z turbo.
Zgłoś
c................7 2013-02-01, 1:10
Efektownie można się tym rozjebać.
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2013-02-01, 1:14
Kurwa znawcy wszyscy jesteście 1 klasy... Turbo dziura to zjawisko w którym dawka spalin potrzebna do rozpędzenia wirnika turbiny jest za mała i dopiero po osiągnięciu odpowiedniej prędkości obrotowej turbina "dmucha" właściwe ciśnienie, dajmy na to 1.5bar. Więc jeśli kręcisz silnik do 4000-4500 obr/min to nie licz kurwa że będziesz miał 1.5 bar'a osiągane przy 5500-5700 obr/min. Turbo dziura jest wtedy kiedy masz 5500 a turbina dalej wchodzi na swoje obroty i gdy Ty masz 5500 obr/min ona ma dopiero 0.8 bara ale cały czas wchodzi, i jak wejdzie na swoje właściwe obroty to masz pierdolniecie takie jakby Ci grycanka na klate siadła.

Poza tym, te silniki w tych GR'ach są mocno przekręcone, 2.8 i turbina od DAF'a albo SCANI która dmucha do 2-2.5 bara, zanim się rozkręci to trochę to zajmuje bo na logikę (wiem że dla niektórych to niemożliwe) ale ile spalin wytwarza silnik MAN'a czy DAF'a a ile taki 2.8 czy nawet 4.0 z Patrola? Swoją drogą ciapaci mają już tyle hajcu że im się w tych ręcznikach poprzewracało i wymyślają już coraz to lepsze sposoby na wydanie tego majątku Uczą się od europejczyków i od amerykanów jak się wydaje pieniądze, trzeba im przyznać że robią to dobrze, biorą np taki Tor Poznań i na pustyni odpierdalają taką kopię z takimi poprawkami że łeb urywa
Zgłoś
Skowu 2013-02-01, 2:42
1:48 - czy to przyzwyczajenie czy prawdziwe ? ja słysze strzały do brudasów

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
lg0r 2013-02-01, 2:45
chujowo zrobione auta, poza tym to jebane ciapole, więc wszyscy powinni w nich zginąć.

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów