📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dodać audiotune i rebecca z bieberem mają poważnego konkurenta na scenie
Stare to jak powstawanie węgla. Internet zatacza koło. W pewnym momencie już nikt nic nowego nie wymyśli. I świat się skończy wtedy.
Niezłego ma tego menedżera, pnie się w górę drabiny sławy.
ma skila jebany
Lepsze to napewno od tego co puszczają na MTV i temu podobnych
Hahha, czy kolesie wstawiający te zdjęcia gupawe albo filmiki to pobierają jakieś apanaże od sadistika? Bo to jest człowieku na zawołanie, wyciągają z rękawa albo co gorsza z dupy zdjęcia płaczącej, tej, no , jak jej tam.... no tej blondynki...
Koncert biebera w australii
backbone napisał/a:
Co jak co, ale cały polski HipHop się chowa.
Że co?
/watch?v=sgB3sGHazlk
I się więcej nie odzywaj, jak się nie znasz.
Znam słowa!
Suka Zostawiła mnieeee
Gnota Mi wykopaaałaaaaa
Zajebała mój Ulubiony Gnoooot
I Osikała Auto mojego Panaaa
Co Za Szmata jebaaanaaaa
Niech Zajebie Ją Nosówkaaaa
Albo Potrąci Ją Tiiir
A Materiał Trafi do Sadooolaaaa
A ja Zajebie Sie jak świiiir
Suka Zostawiła mnieeee
Gnota Mi wykopaaałaaaaa
Zajebała mój Ulubiony Gnoooot
I Osikała Auto mojego Panaaa
Co Za Szmata jebaaanaaaa
Niech Zajebie Ją Nosówkaaaa
Albo Potrąci Ją Tiiir
A Materiał Trafi do Sadooolaaaa
A ja Zajebie Sie jak świiiir
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów