Kobieta z ruchu antymaseczkowego pluje totalnie na pasażerów.
Kobieta z ruchu antymaseczkowego pluje totalnie na pasażerów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę. No manipulacja. Robią Wam ze łbów kapustę. Statystyki zgonów z września 2019 są wyższe niż z września 2020. No jebany urząd stanu cywilnego to ma na stronie oficjalnej. Co Wy kurwa, debili z siebie dajecie robić? Nie ma żadnej pandemii. Jest kolejna, zmutowana grypa kurwa. Kropka. No chuj mnie strzela na te pierdolone bezmózgowe reakcje. Laski szkoda. Ruchałbym
a chuj mnie obchodzą statystyki, kazali nosic szmate na mordzie to nosze bo mi nie przeszkadza ani mnie nie dusi bo jestem silny i zdrowy a jak zdechlak zaklada i go dusi to chuj niech z domu nie wychodzi albo trzeba bylo zdrowiej zyc albo niech zdycha jak jest za slaby nosic maseczke, ale kurwisko nie bedzie pluc ludziom na mordy bo rzad im kazal maski nosic a ona sie buntuje suka. a w anglii podczas 2wś też sie buntowali jak rzad kazal po zmroku swiatla gasic zeby niemieckie bombowce nie widzialy wiosek to tez sie kurwy buntowaly i na zlosc wlasny dom oswietlali dookola jak tarcze strzelecka?
a ch*j mnie obchodzą statystyki, kazali nosic szmate na mordzie to nosze bo mi nie przeszkadza ani mnie nie dusi bo jestem silny i zdrowy a jak zdechlak zaklada i go dusi to ch*j niech z domu nie wychodzi albo trzeba bylo zdrowiej zyc albo niech zdycha jak jest za slaby nosic maseczke, ale k***isko nie bedzie pluc ludziom na mordy bo rzad im kazal maski nosic a ona sie buntuje suka. a w anglii podczas 2wś też sie buntowali jak rzad kazal po zmroku swiatla gasic zeby niemieckie bombowce nie widzialy wiosek to tez sie k***y buntowaly i na zlosc wlasny dom oswietlali dookola jak tarcze strzelecka?
Karza ci chodzic na czworakach tez bedziesz chodzil,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów