Dolce Vita
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Dolce Vita
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Nie obnoś się ze swoją dewiacją publicznie... są strony dla pedałów, tam pisz kogo wolisz bardziej... Sadol wolny od pedałowania !
gdzie ty widzisz w moim poście pedałowanie jebany kretynie? matka cię z wózka wyrzucała że taki zjebany jesteś?
dogip napisał/a:
Jebaniutki jak szybko wymiękł. A taki chojrak na początku.
Najgorsze, że to w europejskim sądzie go ocali przed wyrokiem. Nie jestem rasistą, widzę wielu murzynów w swoim mieście i nigdy nie zwracam na nich szczególnej uwagi ani nie zachowuje się wobec nich inaczej niż wobec każdego innego człowieka, ale kurwa stereotypy nie biorą się z nikąd...
Anonymous napisał/a:
zamknij morde jebany pedale. wszystko juz sie wydalo. trzeba bylo trzymac gejowski jezyk za pedalskimi zebami!gdzie ty widzisz w moim poście pedałowanie jebany kretynie? matka cię z wózka wyrzucała że taki zjebany jesteś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów