📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po co baterie marnowac, niech sie chlasta jak chce. Zrobi cos dobrego dla spoleczenstwa
Oj jak na brytyjczyka to policjant zareagował bardzo szybko i właściwie. Dziwie się że palant ustał tak długo na nogach po trafieniu. zazwyczaj sekunde po wbiciu elektrod juz sie leży na ziemi i zwija (z doświadczenia mówie)
Ale trubany to debile. Minął go policjant z taserem w ręce a on nic. No i igły w plecy, i po sprawie.
Szkoda że u nas policjanci żadko tasery mają. U nas jakby wyleciał z taką kosą np. Przed pałac prezydencki, i wymachwał nim, to
a) policja by go zastzeliła.
b) borowiki zrobiły by z niego kulochwyt.
tak czy tak, rozwiązanie szybsze i pewniejsze. Ale i tak brawa dla brytyjskiego polcjanta!
Ale trubany to debile. Minął go policjant z taserem w ręce a on nic. No i igły w plecy, i po sprawie.
Szkoda że u nas policjanci żadko tasery mają. U nas jakby wyleciał z taką kosą np. Przed pałac prezydencki, i wymachwał nim, to
a) policja by go zastzeliła.
b) borowiki zrobiły by z niego kulochwyt.
tak czy tak, rozwiązanie szybsze i pewniejsze. Ale i tak brawa dla brytyjskiego polcjanta!
Znając jukeja to już szykują całkowity zakaz posiadania noży przez obywateli. Bez kitu do czego to doszło, żeby w wolnym (?) kraju wolny (?) człowiek (no to troszkę przesadziłem) nie mógł sam się zabić...
a po tym wszystkim dali mu mieszkanie i zasiłek
przez chwile naprawde myslalem ze ktos bedzie piescił kebab paralizatorem ... taki w bułce ... no fchoj ..
taka tam bieda że na koniach jeżdzą ?
W Stanach by zgarnął ołowiem, jakby po pierwszym ostrzeżeniu nie rzucił noża...
Cyrk napisał/a:
Znając jukeja to już szykują całkowity zakaz posiadania noży przez obywateli. Bez kitu do czego to doszło, żeby w wolnym (?) kraju wolny (?) człowiek (no to troszkę przesadziłem) nie mógł sam się zabić...
Co ty debilu piszesz??
W UK jesli wyjdziesz z nozem na ulice, lub bedziesz go wiozl w samochodzie i cie zlapia, to ci grozi za to do 10 lat.
Po chuj maja wiec zmieniac prawo jak juz jest ciekawie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów