📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie miał na naprawę swej bryki marzeń, to mechanik odebrał w naturze...
Czopkiem w dupie jest Putina.
ci co zginęli w Smoleńsku - też
twoja rodzina tam zginęłą?
granica europy przesuwa sie na wschód
A tfuuu a tfuuu niedosc że ruski to jeszcze pędzie
mynameisgod napisał/a:
@
użyj swojej starej albo staremu jak go posuwasz
Znamiennym jest, że właśnie to przyszło ci do pustawego łebka.
Adameck napisał/a:
Chłop zadławił się kawałkiem słoniny, zanim zdążył zapić samogonem. Dobry kolega ratuje mu życie, stosując chwyt Heimlicha. A wy tutaj snujecie jakieś insynuacje!
Chłop dostał bilet do woja. Postanowił stracić dziewictwo analne z dobrym kolegą zanim go sfalują w jednostce. Kobita nie chciała zerwać gwintu straponem, musiał kolegę poprosić. Głupio będzie jak w jednostce skończy się tylko na kręceniu wora, jak spojrzeć kolegom w oczy.
Adameck napisał/a:
Chłop zadławił się kawałkiem słoniny, zanim zdążył zapić samogonem. Dobry kolega ratuje mu życie, stosując chwyt Heimlicha. A wy tutaj snujecie jakieś insynuacje!
Chyba cię koledzy oszukali.
hehe wspaniały dumny naród dzielnie walczący ze zgniłym, zdegenerowanym zachodem
Tak przy okazji, skoro już mowa o ruskich faszystach, zabawne, że wśród prawicowych ekstremistów chętnych chłopaków do ciągnięcia pały koledze jest tyle samo, co wśród tych lewicowych.
Biologii i statystyk nie zmienicie prawackie zjeby xd Tajemnicą poliszynela jest orientacja Jarosława K. (powoli przyzwyczajam do skrótu nazwiska). To, że woli kutasy od cipek już od lat było mówione w kuluarach sejmu.
Tak przy okazji, skoro już mowa o ruskich faszystach, zabawne, że wśród prawicowych ekstremistów chętnych chłopaków do ciągnięcia pały koledze jest tyle samo, co wśród tych lewicowych.
Biologii i statystyk nie zmienicie prawackie zjeby xd Tajemnicą poliszynela jest orientacja Jarosława K. (powoli przyzwyczajam do skrótu nazwiska). To, że woli kutasy od cipek już od lat było mówione w kuluarach sejmu.
Adameck napisał/a:
stary jeśli myślisz że to chwyt Heimlich a to mam dla Ciebie złe informacje.. no i myślę że powinieneś z ojcem poważnie porozmawiać 😅
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów