18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt 2020-06-06, 16:57 1
Dyscyplinarka z policji za zbeszczeszczenie munduru
Zgłoś
Msciwyczosnek 2020-06-06, 17:04
Kurwaaaaaa ja pierdoleeeeee bo kurwa zara wyjde z siebie, te pierdolone filmiki to hate watching, niech ten swiat wkoncu pierdolnie czy cos bo tak sie zyc nie da!!!
I
Zgłoś
Pralpunkt 2020-06-06, 17:22 1
Dyscyplinarka z policji za zbeszczeszczenie munduru
Zgłoś
niefartt 2020-06-06, 18:14 1
czarne kurwy przejmóją świat .... białym kurwon pęka dupsko!
Zgłoś
edmund 2020-06-06, 18:37
wertuqq napisał/a:

Nie mówię o aktorce, tylko o fikcyjnej bohaterce z literatury dziecięcej.

aaaaaaaaaaaaa , to
ona żyje, tylko na zadupiu, jakiejś wiosce zabitej dechami i ze słabym zasięgiem
Zgłoś
stary_piernik 2020-06-06, 19:37 1
Anders Breivik z pewnością szlocha do poduszki oglądając takie sceny w tv skubany miał trochę racji (nie koniecznie w formie jaką przyjął za wyraz sprzeciwu)
Zgłoś
Wiewór 2020-06-06, 19:46
Policjantka powinna zostać zwolniona dyscyplinarnie za manifestowanie swoich przekonań politycznych na służbie.
W mundurze jest urzędnikiem i przedstawicielem prawa. Takie polityczne zachowania naruszą jej bezstronność.
Zgłoś
suchysongoful 2020-06-06, 20:06
Zezrox987 napisał/a:

Spierdolina umysłowa, policja powinna być neutralna. Takie akcje pokazują tylko murzyniastym, że będą mogli pozwolić sobie na więcej.

Oni chyba już to wiedzą

Ale właściwie o co chodzi sami sobie są winni
Niiech przepraszają jak mają taki przymus od mudzynow tylko niech mi nikt nie każe się wstydzić i przepraszać bo jakoś nigdy nie słyszałem zeby Polacy kunta kinte handlowali
Zgłoś
Ya 2020-06-06, 20:56
Smutno mi. Autentycznie.
Zgłoś
Tranquillum 2020-06-06, 21:41
Większość protestujących jest biała. Dlatego nikt jej kosy nie sprzedał.
Zgłoś
skura77 2020-06-06, 22:03 1
Nawet mi jej nie żal.
Zgłoś
goferr 2020-06-06, 22:03
Mieszkam w Szwecji , wychodziłem z siłowni akurat chodzę tam gdzie przechodziły Te kurwy przez kilka sekund zerkałem na nich, połowa to naćpane murzyny które wręcz się wywalały..
Reszta to chore szwedy, co lesze tutaj czarni maja lepiej niż biali nie Szwedzi podejście jest tak chore ludzie są tak skurwiali,ze to naprawdę chore..

Żygać chce mi sie tym światem, widząc tak ogromne spierdolenie.
Mój znajomy na oczach Policji zostal tu okradziony z walizki , ale na szczęście murzyn dostał strzała i nie zdążył, wiecie co Policja szwedzka wszystko widziała i jedyne co zrobili to zawinili na dołek mojego znajomego Narodowości Czeczen za obronę własnego mienia a Murzynkowi nic a nic nie zrobili to chory kraj...
Zgłoś
Janek12345 2020-06-06, 22:59 1
Halman napisał/a:

Tylko brązowych kutasów jej w mordzie brakuje...

Nie brazowych tylko czarnych , nazywajmy rzeczy tak jak przystalo
Zgłoś
kolosasz 2020-06-06, 23:36
W Polsce policja też klęczy.... przed Kaczyńskim
Zgłoś
Papa_SS 2020-06-07, 0:37
kurwa kosy nie dostała ? dziw ?

KURWA !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem