Wczorajsza sytuacja gdzieś po drodze do Redy odwiecznych rywali zza miedzy: starcie Lechii Gdańsk z koalicją Arki Gdynia i Lecha Poznań. Ci drudzy, korzystając z przewagi liczebnej, wychodzą zwycięsko z całego ambarasu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zamiast tłuc się między sobą jak zwierzęta mogliby pójść do wojska i zrobić coś pozytywnego dla tego kraju.
Tyle że w wojsku jest dyscypliną i trzeba zapierdalać, a oni wolą chlać alkohol i siedzieć na koszt państwa.
luxpiotr napisał/a:
Ciekawe czy będą tacy odważni jak przyjdzie iść do woja? Może w ramach resocjalizacji brać takich na roczne przeszkolenie...
Tyle że w wojsku jest dyscypliną i trzeba zapierdalać, a oni wolą chlać alkohol i siedzieć na koszt państwa.
TrzyDwaJeden napisał/a:
Lepiej na ukrainę, nich leją ruskich. Przynajmniej byłby w końcu z nich jakiś pożytek
Problem w tym że tym kibolskim zwierzętom mentalnością jest bardzo blisko do ruskiej swołoczy, więc pewnie się dogadają.
A ty kondonie oszczany nagrywałeś tosterem jakimś?? W 2022 roku na taką jakość tracić sadolowy czas? Debilu ?
Strzelać do tych kurwi niczym do BLM - wszakże dresiarstwo to nic innego jak bycie murzynem z białą skórą - nic tylko złodziejstwo i bandyterka.
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Jakim trzeba byc debilem aby napierdalac się z innymi debilami za klub
Rozjedziesz takiego i cię oskarża jak za człowieka
7wporzondku napisał/a:
Rozjedziesz takiego i cię oskarża jak za człowieka
XD
Rozjebać to możesz japę swojej żonie
Rozpierdówa jak w Manaus albo i lepiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów