Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
B................r 2015-01-14, 6:36 6
jebaćkozojebców napisał/a:

@ up all

huj wam w dupska zazdrosne cweluchy !

leci na główną

ale my tobie nie zazdrościmy biedy umysłowej jak i tym idiotom na filmie
Zgłoś
eMJay8086 2015-01-14, 7:08 2
Za chujków z Krzeszowic nawet kapsla powąchać nie dam, nie mówiąc o browarze!
Zgłoś
Eleir 2015-01-14, 7:34 10
bronek_komar napisał/a:

bogaci debile , niech się rozjebią po kolei o te drzewa barany. Już wiem co czują ludzie wieszający linki w lesie jestem za!

Idź pizdo sobie nowe rurki kupić, a w takich tematach się nie wypowiadaj. Pedałek pewnie nigdy na żadnym moto nie siedział i ma ból dupy, że ktoś potrafi się zajebiście bawić bez alkoholu. Co ci kurwa przeszkadza jak jeżdżą gdzieś w lesie? Jebane zawistne ścierwo.
Zgłoś
Banas921 2015-01-14, 8:00 4
Zajebistą mają zabawe chłopaki. A wszystkim popierającym wieszanie linek wielki murzyński kutas w dupe.
Zgłoś
z................m 2015-01-14, 8:18 10
Eleir napisał/a:

Idź pizdo sobie nowe rurki kupić, a w takich tematach się nie wypowiadaj. Pedałek pewnie nigdy na żadnym moto nie siedział i ma ból dupy, że ktoś potrafi się zajebiście bawić bez alkoholu. Co ci kurwa przeszkadza jak jeżdżą gdzieś w lesie? Jebane zawistne ścierwo.

Bo durniu bez szkoły kiedyś uczyli, że las trzeba szanować i zachowywać się w nim tak, żeby nie płoszyć zwierzyny, nie niszczyć ściółki. Szacunek do przyrody to się nazywa. Ale ty tego i tak nie zrozumiesz.
Zgłoś
Skid17 2015-01-14, 9:14
@nopel

Po pierwsze jak już to molibdenu, a nie molibdenenu. Po drugie skąd ty wiesz czym ja sie kurwa interesuje, a czym nie. Ignorancie na przyszłość nie oceniaj książki po okładce. Moja odpowiedź była uogólniona, więc lataj jak latałeś na swoim motorku, a od rowerów to ty się odpierdol
Zgłoś
HalfGod 2015-01-14, 10:01
Wypadki jeżdżą po ludziach.
Zgłoś
healfwer 2015-01-14, 10:08
Szału nie ma.
Zgłoś
PanAndrzej 2015-01-14, 12:02
Te wyczynowe 450 mają nie więcej niz 120kg masy i jakies 60 koni mocy, tak gwoli ścisłości.
Zgłoś
giwer1176 2015-01-14, 12:12
@up

Wyczynowe to 2t (dwusow, czyli paliwo mieszane z olejem) sa one o wiekszej mocy niz 4t(zwykla benzyna).
2t przy pojemnosci 250 osiagaja +/-65km. Z waga sie zgadzam.
Zgłoś
nujorker 2015-01-14, 12:53 1
@up..
A ja mam wrażenie graniczące z pewnością, że na Sadisticu nie ma już innych użytkowników jak zjebane, zazdrosne cebulaki... Chuj tam czy ktoś lubi motocykle czy nie, obrzucanie się inwektywami musi być o to czy ktoś się zna na stopach metali czy nie...
Nosz kurwica-przelewica mnie zalewa jak to czytam, a stronię od tego właśnie przez zerowy poziom komentarzy Waszych, użytkowników Sadistica. Niegdyś fajnej stronki tworzonej przez ludzi, z inicjatywami a nie przerzucaniem gówna z innych portali... Kiedyś, bo dziś areny jechania sobie po matkach.. Polonia Frustrata Cebulata w pigułce. Winszuję!
Na marginesie: miałem kiedyś rower z nalepką CR-Mo i nazywał się Panasonic... teraz mam exc 525 i w serwisówce jest napisane, że to stop stali z chromem i molibdenem... I jebią mnie proporcje, ważne że się fajnie nakurwia nawet jeśli istnieje na tym portalu cwel, który zjebie mnie za to, że nie znam stosunku tych metali więc gówno wiem. Żryj gówno wszechwiedzący-strofujący!!
A co do stosunku do przyrody to polecam przeczytać artykuł w magazynie łowieckim "Sezon" z Łukaszem "Qrakiem" Kurowskim zamiast wyrabiać sobie zdanie w oparciu o morały pani Bożeny na lekcjach "środowiska"...
Uprzedzam, nie jestem bogaczem, lubię ryć las i gówno mnie obchodzą Wasze pasje. Nie będę się zniżał do poziomu komentarzy co po niektórych ale polecam się czasem ugryźć w mózg ( o ile od zalewu internetowego gówna jeszcze nie zmienił się w szlam).
nie pozdrawiam!
Zgłoś
DrPepper 2015-01-14, 15:11 1
Ludzie święci. Szanowanie lasu to nie śmiecenie w nim, nie podpalanie go, ale nie zakaz jeżdżenia bzykami po nim. Przecież kurwa las na tym ani trochę nie cierpi. Ekolodzy z koziej dupy, co pojęcia o ekologii nie mają. Czy wy wiecie jak niemcy z ruskimi podczas IIwś nam lasy poorali czołgami? I pokażcie mi teraz chociażby ślad po tym. Przekopanie ziemi tylko ją spulchnia, co na wiosne da więcej kwiatków. A zwierzątka? Już jak z kilometra usłyszą bzyczenie to sobie uciekną na drugi koniec kniei, ale wrócą za parę godzin. Nie róbcie wy z tego takiej zbrodni
Zgłoś
05zyga05 2015-01-14, 17:05 1
Pamiętajcie, cross'a z Krzeszowic i okolic NIE KUPUJEMY
KEX- jak zwykle dobry filmik
Zgłoś
blackbird969 2015-01-14, 17:27
żadne z tych moto nie ma więcej jak 500cc pojemności, Honda CR500 jest tam najstarszym moto pewnie produkowana do 2000r ważyła na sucho 109kg
KTM EXC 300 czyli 300cc w 2000r. ważył tyle samo, a nowsze już są lżejsze
Zgłoś
kamiljot 2015-01-14, 19:07
@nopel, chuja wiesz o rowerach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem