@up..
A ja mam wrażenie graniczące z pewnością, że na Sadisticu nie ma już innych użytkowników jak zjebane, zazdrosne cebulaki... Chuj tam czy ktoś lubi motocykle czy nie, obrzucanie się inwektywami musi być o to czy ktoś się zna na stopach metali czy nie...
Nosz kurwica-przelewica mnie zalewa jak to czytam, a stronię od tego właśnie przez zerowy poziom komentarzy Waszych, użytkowników Sadistica. Niegdyś fajnej stronki tworzonej przez ludzi, z inicjatywami a nie przerzucaniem gówna z innych portali... Kiedyś, bo dziś areny jechania sobie po matkach.. Polonia Frustrata Cebulata w pigułce. Winszuję!
Na marginesie: miałem kiedyś rower z nalepką CR-Mo i nazywał się Panasonic... teraz mam exc 525 i w serwisówce jest napisane, że to stop stali z chromem i molibdenem... I jebią mnie proporcje, ważne że się fajnie nakurwia nawet jeśli istnieje na tym portalu cwel, który zjebie mnie za to, że nie znam stosunku tych metali więc gówno wiem. Żryj gówno wszechwiedzący-strofujący!!
A co do stosunku do przyrody to polecam przeczytać artykuł w magazynie łowieckim "Sezon" z Łukaszem "Qrakiem" Kurowskim zamiast wyrabiać sobie zdanie w oparciu o morały pani Bożeny na lekcjach "środowiska"...
Uprzedzam, nie jestem bogaczem, lubię ryć las i gówno mnie obchodzą Wasze pasje. Nie będę się zniżał do poziomu komentarzy co po niektórych ale polecam się czasem ugryźć w mózg ( o ile od zalewu internetowego gówna jeszcze nie zmienił się w szlam).
nie pozdrawiam!