📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
motylekwbrzuchu napisał/a:
Przecież on mówi "przeproś mi ojca". Wynika z tego, że pan Krzysztof Maleszka to ojciec tego długowłosego, więc nie rozpędzajcie się tak z tymi osądami. Grubas w pinglach to może być jakaś j***na menda, która słusznie została zmuszona do przeprosin.
Zazwyczaj dajecie się robić w ch*ja jak upośledzone dzieci, i tym razem może być podobnie.
I za ten komentarz masz u mnie piwo , pozdro KM
Zobaczcie sobie jego laske na FB z którą ma 2 bachorow. Jaki ORK ja pierdole.
Tylko przepierdolenie pałą przez łeb może pomóc w wychowaniu tych gnojków
Czyli poprawczak a w międzyczasie proponuję zakup nocnej liny i solidnego drzewa...
Krzysztof M. doskonale będzie op***dalać druta jak kiedyś trafi do celi z łysymi panami..
O to Maleszka będzie teraz klękał pod celą.
Ja pierodle..... on go bije czy chce go przelecieć tam... jakiś pedał bo na kolana każe zejść
A to nie jest stary materiał przypadkiem?
super tym materiałem już zajmuje się prokuratura ta dziewczynka w kłakach bedzie klekała teraz w sadzie
madufo napisał/a:
Wstaw link ja nie mogę pizdusia namierzyć.
madufo napisał/a:
ja też poproszę, może być na pw
Zostają wyjaśnieni wszyscy w 30 sekund i potrzeba karetki i psychiatry pozdrawiam stary sadol
Pantaran napisał/a:
Wspaniała pracę mają teraz policmany sprawcy sami na siebie zbierają dowody....
Czasami i to nie wystarczy. Ostatnio miałem wrażenie, że gdybym za rękę poszukiwanego bandytę im przyprowadził, to i tak mieliby problem z zatrzymaniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów