Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy ten typ z kiepem w mordzie

Anal_Intruder_69 napisał/a:
Najlepszy ten typ z kiepem w mordzie

Teraz dostatanie serię bolesnych zastrzyków. To jednak bezdomne zwierzę, więc raczej nie szczepione

smc napisał/a:
Teraz dostatanie serię bolesnych zastrzyków. To jednak bezdomne zwierzę, więc raczej nie szczepione
Myślisz że zdechnie po cz🤬chu? Jak tak, to koniecznie trzeba go zaszczepić, bo raczej na pewno szczepiony nie był. Tylko weź go teraz złap mądralo

W sumie, to dobrze to ogarnęli. Wezwali pomoc, założyli ucisk. Jeśli pomoc dojechała w miarę szybko, to wyszedł z tego.
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, aby kąpać się nocą w rejonach wystepowania aligatorow i krokodyli... Mnie by sila do tej ciemnej toni nie zaciągnęli gdybym był np w Australii albo dajmy na to Florydzie
ProVVe napisał/a:
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, aby kąpać się nocą w rejonach wystepowania aligatorow i krokodyli... Mnie by sila do tej ciemnej toni nie zaciągnęli gdybym był np w Australii albo dajmy na to Florydzie
Okazuje się, że chłop chciał się odlać do stawu Info
Abstrah🤬jąc od faktu jak do tego doszło to i tak nie skończyło się najgorzej. Mimo, że naj🤬i to i tak kumple udzielili mu lepszej pomocy niż często tu oglądamy. Typ ze szlugiem mu wytłumaczył, że muszą założyć opaskę uciskową na tętnicę, pilnowali aby się nie wykrwawił, starali się utrzymać go przytomnego, wezwali pomoc. Sytuacja c🤬jowa, ale kumple uratowali mu życie. Nie wiem czy na babskim wieczorze mógłby mieć tyle "szczęścia"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie