Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam dwa pytania, pierwsze retoryczne: Co się dzieje w głowie kierowcy? Drugie techniczne, do adminów portalu: Dlaczego 2-minutowy filmik w gównianej rozdzielczości ma ponad 220 MB? Ja rozumiem, że ktoś taki wrzucił, ale jak to świadczy o portalu, skoro strona nie ma porządnego silnika do automatycznej rekompresji wrzuconych filmów? Macie technologię sprzed 20 lat?
A weź kurwa nic nie mów nawet, próbuje obejrzeć to gówno już parę minut ale filmik się ładuje godzinę, szybciej załadujesz film w 4k niż to gówno, sadistic ciśnie z murzynó a serwery jeszcze 100 lat za nimi.
dziel i rządź.
Jakie dziel? Jakie rządź!?
Ja o tym, że dwie tłuste lochy jeżdżą bentley'em.
Ktoś im musiał dać - dlatego pytam, co z tamtym krajem się dzieje...
Jakie dziel? Jakie rządź!?
Ja o tym, że dwie tłuste lochy jeżdżą bentley'em.
Ktoś im musiał dać - dlatego pytam, co z tamtym krajem się dzieje...
Gdzie ty tam bentleya widzisz ? Jak chcesz takiego "bentleya" w Polsce za kilkanaście tys zł to szukaj w dziale chrysler.
W Polsce też znajdziesz mnóstwo zjebów którzy, gdyby mogli to swoim ulepem wjechaliby do sklepu, zrobili zakupy i podjechali do kasy. A potem parkowali na siódmym pod drzwiami.
Dokładnie, ja jeszcze zauważyłem że im droższy samochód tym gorsze pomysły.
Gdyby wszyscy przesiadli się na hulajnogi, świat byłby piękniejszy...
(*nie dotyczy Warszawy)
No dokładnie. Dostosować świat do idiotów. Piękne.
W Polsce też znajdziesz mnóstwo zjebów którzy, gdyby mogli to swoim ulepem wjechaliby do sklepu, zrobili zakupy i podjechali do kasy. A potem parkowali na siódmym pod drzwiami.
Pod sklepami to jeszcze jest jakaś kultura, ale pod kościołami to jest kurwa dramat! Te cioty parkują wszędzie! Na chodnikach, na przejściach dla pieszych, na skrzyżowaniach, na przystankach, gdzie popadnie. Szkoda że żaden na ołtarzu nie postawi. Co niedzielę jak się jedzie przez Polskę, to wszystkie najbardziej zjebane miejsca na drodze to rejony kościołów w trakcie mszy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów