Ps: Gościu chu*owo mówi i nie słychać końcówki pierwszego kawału więc zapodaje wam sadole "Najpierw jak się rozbijemy to będą szukać czarnej skrzynki"
Ps: Gościu chu*owo mówi i nie słychać końcówki pierwszego kawału więc zapodaje wam sadole "Najpierw jak się rozbijemy to będą szukać czarnej skrzynki"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
górol? Byłżechty na ślunsku kiedy? Gorol kurwa. Bez żadnego "ó"![/]
powiedz w moich okolicach "GOROL" to wezmą cie za kosmite.
Jakieś biedne to wesele. Stół prawie pusty, nikt nie dostał talerza, krzesła gorsze niż w przeciętnej publicznej szkole, żadnej muzyki w tle, a para młoda i goście z nudów słuchają jakiegoś typa, który zgodził się za darmo opowiedzieć kilka słabych kawałów (inaczej pewnie wszyscy by spali).
Słuchaj, nie każdego stać na szałowe wesele jak z pałacu. Chcieli się hajtnać, to zrobili impreze na tyle ile mogli. Rodzice pewnie też kasą nie szastają, zresztą zobaczysz jak sam bedziesz sie zenic, ble ble ble.
już wiem skąd ortografia hujowa się bierze w komentach niektórych użytkowników
A co o interpunkcji wiesz?
Jakieś biedne to wesele. Stół prawie pusty, nikt nie dostał talerza, krzesła gorsze niż w przeciętnej publicznej szkole, żadnej muzyki w tle, a para młoda i goście z nudów słuchają jakiegoś typa, który zgodził się za darmo opowiedzieć kilka słabych kawałów (inaczej pewnie wszyscy by spali).
Wódka jest? Jest. Przekąski są? Są-więc starczy. ;P
Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku:
- Zymbalisten fertig?
- Fertig!
- Puzonen fertig?
- Ja, naturlich.
- Trompette fertig?
- Fertig, fertig!
- Also! Eins, zwei, drei: Boże coś Polskę...
od kiedy na górnym śląsku rozmawiają po niemiecku baranie?
kamilkawka, łamiesz regulamin a potem żalisz się, że posta ci ktoś skasował...
kto tu jest gimbusem? puknij się w czoło i ciesz, że warna nie wyłapałeś
Wracając do tego co pisałeś nie uważam jak Ty bo znam regulamin czytalem go ale uwazam ze jak w wszystkim to powino byc w jakis granicach bo ja nie spamowalem badz pisalem cos typu "ale urwał" poprostu okreslilem ten film jako rewelacyjny wiec czy sie kwalifikuje do usuniecia ?????
Tak samo za kazde wykroczenie w zyciu np przechodzenie przez jezdnie w niedozwolonym miejscu badz gadanie przez tel w aucie powina byc odrazu i nie wazne w jakich okolicznosciach taka sama kara. Jesli tak uwazasz to gratuluje
lepiej zadziałał na pannę młodą niż chiński afrodyzjak
ucinanie penisa i KURWA GÓWNO
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów