📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Sanjaro napisał/a:
przecież to francuski jebane barany XD
powiedział jebany baran.
jak na moje oko, to ani niemiecki, ani francuski.
@nowynick
koles co dostal w ryja mowi (po niemiecku) "chcialem z Toba tylko pogadac a Ty przesadziles" po czym jakis inny koles wola "spakuj komorke"
koles co dostal w ryja mowi (po niemiecku) "chcialem z Toba tylko pogadac a Ty przesadziles" po czym jakis inny koles wola "spakuj komorke"
Wiadomo, dres cwaniak i dostaje po mordzie. Tylko gdyby to on pierwszy zaczął wymachiwać łapami jak ten 2 koleś to by było zupełnie odwrotnie i typek by wyglądał tak jak on teraz
Najlepszą obroną jest atak.
Najlepszą obroną jest atak.
Duży jak brzoza - durny jak koza.
"najlepsza obrona jest atak"
A nie widzicie, że to jest kraj niemiecki i ciapak bije białego? Gdzie ta wasza, sadolowa solidarność?
A koledzy w dresach się śmieją typowe dresy :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów