może i policjanci trochę nieudolni ale fajnie przetyrali cygana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
może i policjanci trochę nieudolni ale fajnie przetyrali cygana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"społeczniak" "społeczniak" kurwa same społeczniaki teraz w komentach, co to kurwa za nowa moda na to słowo do chuja
Ta muzyka tak pasuje do tego filmu jak Chuck Norris do Złotopolskich..
Wielcy policjanci a prawa nie przestrzegają. Nie wolno polować przy paśniku.
Cywil poradził sobie lepiej niż dwójka policjantów. Zamiast mu pałą jebnąć to szarpią się jak z dzieckiem.
Idioci bawią się 7min Strzał w łeb i po kłopocie, nawet śmietnik mieli blisko
Wiedzieli, że ktoś może ich nagrywać + pełno świadków dookoła, dlatego nie mogli mu przypierdolić, bo by mogli wylecieć z roboty; nie wiem, czy zauważyliście, że jak gówno zwiało z radiowozu, to wracało do niego ciągnięte jakby nieprzytomne - zapewne prawdziwy biały obywatel miał dość i mu wyjebał pomagając Policji - i to nie jest żaden społeczniak, tylko prawdziwy patriota chroniący swój kraj przed gównem na ulicach.
A co do akcji - rzecz dzieje się w Słowacji (jeśli nie wierzycie, to poszukajcie w necie jak wyglądają słowackie radiowozy).
A co do akcji - rzecz dzieje się w Słowacji (jeśli nie wierzycie, to poszukajcie w necie jak wyglądają słowackie radiowozy).
To jak w GTA. Powinni się nauczyć że cyganom zakłada się także kajdanki na nogi.
Kurwa, jebany warchlak. Ja na ich miejscu po spakowaniu go do auta, zatrzymał bym się w jakimś ustronnym miejscu i jeszcze spuścił porządny wpierdol, aż by się zesrał, chociaż trudno było by przewieźć to podwójne gówno.
rumunia albo słowacja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów