18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
U lekarza
troflix • 2012-08-04, 23:21
U lekarza:
Doktor(D) mówi do pacjenta (P):
D: No cóż, mam dla Pana dwie wiadomości, dobrą i złą. Która chce Pan usłyszeć najpierw?
P: Oczywiście, że dobrą!
D: Ta choroba będzie nazwana Pańskim nazwiskiem.

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
dymion 2012-08-05, 21:48
@up: spóźniłem się o 3 minuty

plum
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-08-05, 22:22
sadistic.pl/galeria/20154/nieznana-choroba

Are you serious, people? Are you fuckin' serious??
Zapomniałeś, autorze, napisać na końcu:
"P: kurwa.."

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-08-05, 22:27 ]
galeria nie liczy się jako było
Zgłoś
S................n 2012-08-05, 22:40
Tropikalna choroba kwaśniewskiego
Zgłoś
S................l 2012-08-05, 23:12
Zalatuje Cyanide & Happiness...
Zgłoś
troflix 2012-08-06, 3:20
wezcie sie kurwa jebnijcie w leb wypilem sobie troche i tyle z gimbaza nie mam nic wspolnego od jakichs 5 lat, wiec mozecie sobie darowac te denne komentarze a co do kopiowania z galerii czy kwejka, spojrzcie na date wstawienia pierdolone jelopy zajebalem to z 9gaga:)

ps. jesli za duzo przeklenstw, to prosze o warna : )
Zgłoś
s................r 2012-08-06, 23:09
bosiak napisał/a:

wezcie sie kurwa jebnijcie w leb wypilem sobie troche i tyle z gimbaza nie mam nic wspolnego od jakichs 5 lat

.

No tak, jak się ma 17 lat to ... eh co tu dużo gadać.
Jak się ma 25 lat ... ehhh ... to się kasy nie ma zazwyczaj,
Jak się ma 35 lat, dziwki, wóda, albo pieluchy, kredyty i jeszcze ładna żona
Jak się ma 45 lat, dziwki, wóda, albo jędza w domu i głównie dziwki i wóda
Jak się ma 55 lat, ehhh , ... ehhh... hemoroidy, żylaki, ale i dziwki, już bez wódy, bo się przekręcić można
Jak się ma 65 lat, ehhh - emeryturka!
Jak się ma 75 lat, .... dziwki, wóda, tylko na sadolu.
Jak się ma 85 lat, to się wspomina jak się miało 17 lat...
Zgłoś
rolerek 2012-08-06, 23:17
Mnie zawsze zastanawia dlaczego ktoś zanim przejdzie do sedna tworzy legendę who is who D, P itd. Nie wiem ile kleju trzeba się nawąchać, żeby nie wyłapać z kontekstu kto jest kto
Zgłoś
troflix 2012-08-07, 1:27
@rolerek
zwroc uwage na to, ze zarzucaja mi zerzniecie z obrazka z naszej wspanialej, czarnej galerii, ktory to obrazek pojawil sie w niej jakies 16 godzin po moim poscie. wyciaganie wnioskow nie wychodzi ludziom, w internecie tym bardziej
Zgłoś
rolerek 2012-08-07, 10:45
@up

Może i masz rację, lepiej narysować kredkami co i jak, bo później trzeba tłumaczyć prost rzeczy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów