Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hehehe śmieszne. Jak byn słyszałem spierdolony rocznik 2000+
Waldek napierdala żonę - zly Waldek
Kamil jebnie koks w nos- kamil ćpun
Zdzisiek ślinił sobie córkę - Zdzisiek pedofil
Arab jebnie koze - odsetek, patologia a w ogóle usuń bo to niezgodne z prawem
Ukraincy robią burdel, napadają, bija, gwałcią- odsetek, na bank Ukraińcy? Znam kilu są zajebisci, złapałeś któregoś za rękę? A w ogóle to u nich jest wojna.
Lekarz& inżynier znów klepali łaski po tyłkach w klubie - same tego chciały bo się łasily, a pewnie kurwiszcze na dodatek bo zobacz jak ubrane...
Pedał wyłapie w cymbał bo za dużo sobie pozwala - wszędzie homofobii, nacjonaliści.
Powiesz prawdę w necie, mowa nienawiści, uraza uczuć religijnych/politycznych 250 paragrafów pod które cie można podciągnąć....
Zdajesz sobie sprawę że nie czytasz ze zrozumieniem nie mowiąc już o jakiejkolwiek interpretacji?
Chyba że kreci cię ruchanie trzody i jest ok chlewnej bo po początku wypowiedzi da się wyczuć lekkie podniecenie.
Jak by tata biłmamę bylo by ok? A jak by tata brał narkotyki to był by ćpunem czy nie? Arab jebie kozę to był by zoofilem czy nie?
Czyli wszystko z tobą ok bo popierasz powyższe. Wyjmij modem z kompani nie łącz się więcej z internetem dziecko.
Zawsze myślałem że określenie kozojebca to tak trochę na wyrost jest, że to taka wiejska legenda, ale kolejny raz widzę że to prawda
Już Kmicic w Potopie mówił do Tatara per kozi synu.
A co chcesz się dołączyć?
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Nie wstydź się prawdy o sobie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów