Paryż znów płonie. Tym razem jest niszczony przez senegalskich migrantów, ponieważ senegalski polityk (Ousmane Sonko) został aresztowany w Senegalu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli jak mi aresztują konkubinę to mogę pojechać do Paryża rozjebać parę ulic
Ale raczej musiałbyś mieć czekoladowy kolor skóry, żeby to przeszło. Chyba, że masz, to nie wnikam A4 prawie 18h i jesteś
Czyli jak mi aresztują konkubinę to mogę pojechać do Paryża rozjebać parę ulic
To jest wręcz twój patriotyczny obowiązek!
Przecież tu wystarczy do nich zacząć strzelać... Ale oni nigdy tego nie zrobią, bo to tak, jakby przyznali się do błędu. A ludziom płoną samochody, domy... Politycy to najgorsze kurwy
Do tych bielszych francuzów w trakcie strajków żółtych kamizelek to napierdalali z ostrej amunicji i 10 osób odstrzelili. A to tylko były protesty przeciwko rosnącym kosztom wszystkiego. Białasy nie odpierdalały takiego tarła jak te dzikusy bo tam po protestach kilkuset tysięcy ludzi straty wynosiły kilka milionów euro. Małpoludy tyle to spaliły przez 1 noc i jak widać są pod ochroną i robią co chcą. Makaron powie, że to przez brutalne amerykańskie filmy negroidom tak odjebało i nie ma żadnego problemu.
Do tych bielszych francuzów w trakcie strajków żółtych kamizelek to napierdalali z ostrej amunicji i 10 osób odstrzelili. A to tylko były protesty przeciwko rosnącym kosztom wszystkiego. Białasy nie odpierdalały takiego tarła jak te dzikusy bo tam po protestach kilkuset tysięcy ludzi straty wynosiły kilka milionów euro. Małpoludy tyle to spaliły przez 1 noc i jak widać są pod ochroną i robią co chcą. Makaron powie, że to przez brutalne amerykańskie filmy negroidom tak odjebało i nie ma żadnego problemu.
Ehh, przykre to jest, ale prawdziwe. Naszym wrogiem są rządy, nie PiSowcy, POwcy, Rosjanie, czy Ukraińcy, tylko jebane rządy....
A organizacje ktore ich przemycaja zlikwidowac, czlonkow i mocodawcow tych organizacji wydalic razem z najezdzcami, a majatek zlikwidowanych organizacji i ich czlonkow skonfiskowac n apokrycie kosztow wydalenia najezdzcow. Dawanie socjali i wpuszcZanie najezdzcow to woda na mlyn nafii przemycajacych najezdzcow!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów