Widzę, sami internetowi eksperci, co w dupie byli i gówno widzieli. To wam powiem, że za molestowanie sądy się w UK nie pie**olą. Obojętnie, sprawca jest biały, żółty, czarny, czy k***a zielony. Ale i tak nie uwierzycie, bo to nie pasuje do waszej wizji świata o zgniłym zachodzie i Polsce, jako ostatniej ostoi cywilizacji. Mam rację?
Stul morde internetowa pizdo. Mieszkasz w swoim jakimś jebanym Wąchocku i sam chuja wiesz. Ja mieszkałem i latam tam regularnie 3-4 razy w roku. Znajomych mam od południa po północ kraju, ale to ty wiesz co kurwa można tam robić.
Jedna akcja sam miałem lać jednego kolesia co akurat na Polaków się sadzil.
Widzę, sami internetowi eksperci, co w dupie byli i gówno widzieli. To wam powiem, że za molestowanie sądy się w UK nie pierdolą. Obojętnie, sprawca jest biały, żółty, czarny, czy kurwa zielony. Ale i tak nie uwierzycie, bo to nie pasuje do waszej wizji świata o zgniłym zachodzie i Polsce, jako ostatniej ostoi cywilizacji. Mam rację?
Az sie kur*a zalogowalem. Velture, nie zgadzam sie. Anglia odchodzi juz od tego modelu, zreszta zalezy co babeczka zezna, bo to co jest nagrane to jest nagrane, baby to ku*wy i sa cwane. Jeszcze odszkodowanie wyciagnie a podrapie sie sama. Najgorzej jak trafi na inna babe sedzine.
Tak, tylko czasem ganiamy się po ulicach z maczetami albo w restauracji strzelamy do faceta swojej byłej, a potem sobie w łeb. Ale to nic, nasza w porządku kultura przecież. Co innego jak z maczetą biega jakiś ciapak. Terroryzm!
PS. Londyn to ściek, zbiorowisko odpadów z całego świata, z Polski niestety też. Chcesz spokoju, wyprowadź się ale daleko za M25.