Uznany architekt dokonuje poprawek
Uznany architekt dokonuje poprawek
to że piszesz po polsku nie czyni cie polakiem ...i nie obchodzi nas co robisz po szychcie na zmywaku u araba....ale rozpierdalać wszystko to jest już w lewackiej naturze
smolny pan rozwala dekoracje a wszyscy udają że nic się nie dzieje ...ładnie wyprane mózgi
mam w dupie co się dzieje w hiszpanii czy innej portugalii bardziej mnie interesuje, co się u nas dzieje, a u nas prawackie bydło rozwala co rok moje miasto. Gorzej niż te "smoluchy" tam
"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”mam w dupie co się dzieje w hiszpanii czy innej portugalii bardziej mnie interesuje, co się u nas dzieje, a u nas prawackie bydło rozwala co rok moje miasto. Gorzej niż te "smoluchy" tam
Czekaj czekaj od kiedy PO stracilo władzę nie ma takich akcji Nie ma oplaconych prowokatorów i podjudzaczy... Jedynie znikome akty wandalizmu które były i będą zawsze na tak dużych marszach więc skończ pierdolić u Nas nie jest codziennością palący się samochód na środku drogi
Czekaj czekaj od kiedy PO stracilo władzę nie ma takich akcji Nie ma oplaconych prowokatorów i podjudzaczy... Jedynie znikome akty wandalizmu które były i będą zawsze na tak dużych marszach więc skończ pierdolić u Nas nie jest codziennością palący się samochód na środku drogi
a bitwa pod Empikiem 2 lata temu to za PO była? widzisz, smoluchy są o tyle mądre, że niszczą to, co nie jest ich, bo są w obcym kraju. A tacy podludzie z marszu są gorsi od smoluchów, bo niszczą w swoim mieście
Xxmercy oglądałeś już z rodzinką?
Xxmercy oglądałeś już z rodzinką?
nie mam pojęcia, co to za gówno. Polecasz?
mam w dupie co się dzieje w hiszpanii czy innej portugalii bardziej mnie interesuje, co się u nas dzieje, a u nas prawackie bydło rozwala co rok moje miasto. Gorzej niż te "smoluchy" tam
Jakie "twoje" miasto? Kolejny oszołom czytający Wyborczą, z portretem Michnika nad łóżkiem klepiący bzdury o tym, jak to strasznie Marsz Niepodległości niszczy Warszawę - a w rzeczywistości jedyny syf, jaki w stolicy powstaje, to robią "rodowici warszafiacy" co to mame i tate za PRL dostali wysiedlenie z wiochy i się bydło do miasta przeniosło, a teraz kiwa się potomstwo tego wieśniactwa po ulicach Warszawy i mordę wyciera sobie hasełkami dyktowanymi przez komucha. Widziałeś ty marsz, jak ty zamykasz się 11-go w wersalce i srasz pod siebie ze strachu. Gorsze zniszczenia policja zarejestrowała po waszych tęczowych paradach równości, na których kompromitujecie osoby homoseksualne swoim wulgarnym i prowokacyjnym zachowaniem, z cipomaryjkami i innymi "genialnymi" wymysłami zwolenników socjalizmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów