Skellefteå, najpierw włamanie , później reszta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Skellefteå, najpierw włamanie , później reszta
Piękny zachód
Prawidłowo. Każdy fan tych dzikusów powinien dostać czarną pałę do opierdolenia w ramach zwalczania uprzedzeń i szerzenia tolerancji
TRQPL napisał/a:
Z sebixami każdy już wie jak postępować a pedofili się wyłapie.
Tak? To mógłbyś proszę coś z sebixami zrobić bo rozpanoszyło się tego gówna straszliwie.
A pedofile sa w najlepszej komitywie z Partią tak więc włos spod biretu im nie spadnie.
Miłego wieczoru.
Tak absolutnie nie wolno przeklinać do innych użytkowników bo będzie ostrzeżenie. Możesz sobie tutaj wstawiać dzień w dzień jakieś randomowe gówno z YouTube ze zjebanym polskim hip hopem i wtedy jesteś pełnowartościowym użytkownikiem. Ale przeklinanie jest niedozwolone w tym upośledzonym kurwidołku.
lysymisio6969 napisał/a:
za darmo mu tego palca nie uebjali
Samo dotknięcie białego przez czarnego powinno być karane śmiercią
TRQPL napisał/a:
To ja już wolę nasz przaśny patokatolski pis niż te postępowe rządy liberalno lewicowe.
Z sebixami każdy już wie jak postępować a pedofili się wyłapie.
Mikołaj Filiks lubi to XD. Przecież sebixy jadą z takimi cwelkami z wykopu.
małpy do gazu małpy do gazu małpy do gazu !!! jestem jak najbardziej za segregacją rasową
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów