Autor napisał/a:
Jak tak ci przeszkadzają Polacy i Polska, to czego tu szukasz? Dziury w całym?
To, że są takie marginalne przypadki w Kraju, to każdy świadomy obywatel o tym wie, co nie oznacza, że mamy sobie serwować dodatkowe atrakcje palancie! Jesteś tu od roku, domyślam się skąd cię tu przywiało...
Jedna akcja z bronią palną, sfrustrowanego kretyna, który został odrzucony przez kobietę nie może rzutować na całą społeczność. Nie pie**ol, że mamy takich atrakcji pod korek jak na zachodzie, bo nie mamy. Choć pewnie każda antypolska gnida tego by sobie życzyła.
Ha tfu!
Ciekawe, czemu sfrustrowany debil miał dostęp do broni, czemu badania nie wykazały zastrzeżen i czemu policja oddała mu broń. Dać polakom dostęp do broni to prawie to samo jakby dać go małpom (i nie mówię tu o murzynach). Dużo podróżuję i jestem zdania, że w całej europie nie ma tylu agresywnych buraków co w naszym kraju, którzy dopierdalają się o byle gówno po to by się wyładować, kiedy czyją się niepewni i zagrożone jest ich poczucie własnej wartości jeśli ktoś na nich trąbnie.
Jaranie się bronią jest infantylne i groźne dla otoczenia. Chcesz bronić kraju? Masz WOT i inne śmieszne rzeczy (mówię tu o stanie polskiej armii). Chcesz bronić siebie? Dobry gaz w zupełności wystarczy. Może jeszcze pozwólcie popierdalać ludziom z szablami, pewnie rycerzą maryi do tego staje. Gruntem do zapewnienia bezpieczeństwa publicznego jest eliminowanie każdego możliwego zagrożenia, w tym ludzi posiadających dostęp do broni. Legalizacja to też zwiększony handel, a nie mówcie mi, że sebastian z długiem nie opierdoli swojej pukawki jakimś szemranym typom. I tak już są niedobory kadrowe w policji.
I zaraz powiesz "Jebane antypolaki chcą mi zabrać wolność!" - właśnie myśl o tym, że ktoś twojego pokroju, kto w ten sposób patrzy na świat i mógłby mieć broń jest chyba najlepszym argumentem tutaj przeciwko. Co to za patriotyzm i kochanie ojczyzny, kiedy od tak gnoisz rodaka o innych poglądach. Farbowany śmieć jesteś nie patriota. Zarzucasz mu nieznajomość tematu i brak wiedzy pajacu, a sam wiesz tyle ile przyeczytałeś na swoich szurskich forach dla tobie podobnych zjebów.