Szwajcaria: 17-letni azylant z Afganistanu zakłada koronę Czarnej Madonny na oczach modlących się chrześcijan w kościele opactwa Einsiedeln.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jutro nagrywający będą ekskomunikowani za grzech przeciw uchodźcom i oficjalnie potępieni przez "papierza" przez "rz"
Idiota nie wie z kim zadarł . Od razu grom go nie trafi i trupem nie padnie ,ale z praktyki w takich przypadkach wiadomo Że szczęścia to on już w swoim życiu nigdy nie zazna bo są kary które przychodzą nawet po wielu latach gorsze niż więzienie i pobicie , chyba że się nawróci i będzie ciężko pokutował. Stalin ironicznie pytał ile papież ma dywizji i co ? I nic , .Spróchniał Stalin w ziemi pod murem Kremla .A Bóg był jest i będzie niezależnie czy się to komu podoba czy nie .W Szwajcarii same babki i dziadki w Kościele to i się boją młodego araba , ale niech by spróbował to zrobić u nas na mszy dla kibiców....
Muzułmanie i chrześcijanie wierzą w tego samego Boga.
Gdyby to europejczyk zrobił coś podobnego w Iranie to modlący się by ukamienowali typa w 5 sekund a tutaj jakiś raghead robi co chce a wszyscy się tylko gapią 🤦♂️ tutaj nic nie dadzą zmiany prawa tu problemem jest "nasza" mentalność, takie sieroty pozwalają na takie zachowanie
I tym się różni nasza kultura od ich kultury. I niech tak zostanie, nie chcę tu chrześcijańskiego szariatu.
A w ogóle, sadole się podniecają, że znieważa symbole religijne, od czego krzywda nikomu się nie dzieje, a nie zauważył nikt, że w ręce trzyma jakiś nóż? Figurki i obrazki są ważniejsze niż ludzkie życie?
Jak napisałem wyżej. Różnica jest taka, że Irańczyk dostanie medal, a w Europie za pobicie murznka dostaniesz wyrok. Naszym wrogiem jest nasz własny rząd.
Wrogiem jest lewacto, globalnie.