18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
skleder 2012-01-30, 17:31
Szkoda że większość ogromna frajerów z sadola nie wie, że to prowokacja. Siostry Knyś, aktoreczki udają debilki i to nagrywają, większosć debili się na to łapie, o to im chodzi. BTW niezła jest dupa z niej. Poza tym jak sie kurwa nie można bylo zorientować po szmince i brwiach że to nie fake? Nie rozróżnia się pustych lasek? Sióstr się nie zna?
Zgłoś
Mom and Death 2012-01-30, 17:34 1
@up a chuj mnie obchodzi czy to fejk czy nie skoro po 3 sekundach to wyłączyłem w pizdu ?

Zgłoś
A................l 2012-01-30, 17:43
Kolejna pseudo gwiazdeczka krtóra nic sobą nie reprezentując chce zostać gwiazdą interneta, zamiast zabagniać serwery wzięła by się do jakiejś porządnej roboty np zmywanie garów albo prostytucje, bo żadnej bardziej umysłowej pracy wykonywać nie powinna.
Zgłoś
HEILicopter 2012-01-30, 18:13
Ejcz and Em kurwa!

Btw. Dlaczego gosciu nakurwia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona pierdoli? Nieogarniam. Mozg rozjebany.
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-01-30, 18:15
Królowa dyskotekowych klozetów
Zgłoś
Pleso93 2012-01-30, 18:18 3
pilaf666 napisał/a:

Dlaczego gosciu nakurwia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona pierdoli?

Ponieważ właśnie mamy karnawał i wszystkie chwyty są dozwolone

Zgłoś
koolowsky 2012-01-30, 18:24
czy wy jesteście wszyscy pierdolnięci?! naprawdę niedostrzegacie sarkazmu...?
Zgłoś
bat1 2012-01-30, 18:42
amrashs napisał/a:

Nikt z was nie zauważył, że to córka TW "Bliźniaka" Matylda Damięcka?

lol dokładnie

nioch nioch nioch
Zgłoś
Nehereni 2012-01-30, 18:54
Nawet pod moim pojęciem ironii ona się nie wpasuje... WTF OMFG LOL...

"Nie jestem z natury zły, nie wkurwiaj mnie a nic Ci się nie stanie" Mick Thompson
Zgłoś
elpolako 2012-01-30, 19:04
aaaaaaaaaa morda jak niewypał
Zgłoś
tinaijuz 2012-01-30, 19:19
Czy to nie Matylda Damięcka?
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-01-30, 19:30
ale nóżki to ma zacne, słowem: ruchałby
Zgłoś
Ceran 2012-01-30, 19:38
Wszyscy myślą, że to pusta baba, a sami są głupsi od niej
Fejkiem jebie na kilometr od pierwszych sekund.A w tle to nie facet napierdala bicka(tricka) tylko jej siostra.
Zgłoś
Pleso93 2012-01-30, 20:14
Ceran napisał/a:

w tle to nie facet napierdala bicka(tricka) tylko jej siostra.

Jej siostra to... facet?;s
Zgłoś
Ceran 2012-01-30, 20:17
Pleso93 napisał/a:

Jej siostra to... facet?;s

A może, nie wiem bo nie oglądałem innych filmów :E
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów