📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szkoda że większość ogromna frajerów z sadola nie wie, że to prowokacja. Siostry Knyś, aktoreczki udają debilki i to nagrywają, większosć debili się na to łapie, o to im chodzi. BTW niezła jest dupa z niej. Poza tym jak sie kurwa nie można bylo zorientować po szmince i brwiach że to nie fake? Nie rozróżnia się pustych lasek? Sióstr się nie zna?
@up a chuj mnie obchodzi czy to fejk czy nie skoro po 3 sekundach to wyłączyłem w pizdu ?
Kolejna pseudo gwiazdeczka krtóra nic sobą nie reprezentując chce zostać gwiazdą interneta, zamiast zabagniać serwery wzięła by się do jakiejś porządnej roboty np zmywanie garów albo prostytucje, bo żadnej bardziej umysłowej pracy wykonywać nie powinna.
Ejcz and Em kurwa!
Btw. Dlaczego gosciu nakurwia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona pierdoli? Nieogarniam. Mozg rozjebany.
Btw. Dlaczego gosciu nakurwia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona pierdoli? Nieogarniam. Mozg rozjebany.
Królowa dyskotekowych klozetów
pilaf666 napisał/a:
Dlaczego gosciu nakurwia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona pierdoli?
Ponieważ właśnie mamy karnawał i wszystkie chwyty są dozwolone
czy wy jesteście wszyscy pierdolnięci?! naprawdę niedostrzegacie sarkazmu...?
amrashs napisał/a:
Nikt z was nie zauważył, że to córka TW "Bliźniaka" Matylda Damięcka?
lol dokładnie
"Nie jestem z natury zły, nie wkurwiaj mnie a nic Ci się nie stanie" Mick Thompson
ale nóżki to ma zacne, słowem: ruchałby
Wszyscy myślą, że to pusta baba, a sami są głupsi od niej
Fejkiem jebie na kilometr od pierwszych sekund.A w tle to nie facet napierdala bicka(tricka) tylko jej siostra.
Fejkiem jebie na kilometr od pierwszych sekund.A w tle to nie facet napierdala bicka(tricka) tylko jej siostra.
Ceran napisał/a:
w tle to nie facet napierdala bicka(tricka) tylko jej siostra.
Jej siostra to... facet?;s
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów