Temat z uchodźcami może się już niektórym przejadł, ale jak to zobaczyłem to myślałem że mnie c*uj strzeli,na szczęście nie strzelił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całkiem ruchable ta koza.
Tylko po co jej zamek w drzwiach, jak i tak ją tam wszyscy koledzy z friendzonu ruchają.
Chyba, że o zamek błyskawiczny w cipie chodzi.
Tylko po co jej zamek w drzwiach, jak i tak ją tam wszyscy koledzy z friendzonu ruchają.
Chyba, że o zamek błyskawiczny w cipie chodzi.
up@
zaczęła by Ci pierdolić jakie masz warunki na chacie przed upływem tej jednej nocy.
zaczęła by Ci pierdolić jakie masz warunki na chacie przed upływem tej jednej nocy.
No to wypierdalać jak wam tak źle w cywilizowanym kraju.
Tutaj aby mieć, nie wystarczy być.
Tempe chuje.
Tutaj aby mieć, nie wystarczy być.
Tempe chuje.
Jeśli ktoś oglądał ostatnio BBC lub Skay News to wie że Zachód choruje na tzw "Spierdoline umysłową" i nie zauwarza jakiś to ludzi do siebie zapraszają , mimo że mają nas zanic i chca wymordować rase europejską...
Odpowiedź na ostatnie zdanie tępej chapiącej dzidy, tępej dzidy.
Tak, powinniście wrócić do swojego kraju i walczyć o jego wolność tępa dzido...
Tak, powinniście wrócić do swojego kraju i walczyć o jego wolność tępa dzido...
Kurwa ona wcale nie wygląda jak muzułmanka nie ma zjebanej szmaty na głowie ani zjebanej mordy, zna angielski i pozwalają jej udzielić wywiadu coś mi tu nie pasuje.
Ale to chyba nie są uchodźcy z Syrii, ci ludzie na nagraniu wyglądają na Europejczyków, jedynie pedał z czerwonymi włosami do utylizacji. Jakiś szerszy kontekst by się przydał, ktoś, coś?
A to skoro ktoś taki temat poruszył to dodam też coś od siebie.
A więc mieszkam w Niemczech i niedaleko mnie "wprowadzili się" uchodźcy. Do budynku po już zamkniętym supermarkecie. I dzisiaj się dowiedziałem, że dwóch "panów" z Afganistanu żaliło się do gazety, że codziennie na śniadanie i na kolacje dostają chleb. Powiedzieli, że chcą dostać afgańskie jedzenie, bo chleba już im się przejadł.
Inna historyjka: Rodzinka naszych kochanych przyjaciół ze wschodu dostała mieszkanie. Weszli, porozglądali się i powiedzieli, ze im się nie podoba i nie będą tu mieszkać.
A na koniec mały quiz:
Wiecie czym uchodźcy jeżdżą na zakupy?
A. Rowerem
B. Samochodem
C. Chodzą pieszo
D. Jeżdżą taksówką
Podpowiem, że tym najdroższym. W tą i spowrotem
A więc mieszkam w Niemczech i niedaleko mnie "wprowadzili się" uchodźcy. Do budynku po już zamkniętym supermarkecie. I dzisiaj się dowiedziałem, że dwóch "panów" z Afganistanu żaliło się do gazety, że codziennie na śniadanie i na kolacje dostają chleb. Powiedzieli, że chcą dostać afgańskie jedzenie, bo chleba już im się przejadł.
Inna historyjka: Rodzinka naszych kochanych przyjaciół ze wschodu dostała mieszkanie. Weszli, porozglądali się i powiedzieli, ze im się nie podoba i nie będą tu mieszkać.
A na koniec mały quiz:
Wiecie czym uchodźcy jeżdżą na zakupy?
A. Rowerem
B. Samochodem
C. Chodzą pieszo
D. Jeżdżą taksówką
Podpowiem, że tym najdroższym. W tą i spowrotem
Uwaga jestem lekarzem! Ta kurwa i ten szmaciarz ćpie!
Ci to tam chuja narobią. U tych prawdziwych to baba przed kamerą nie gada i jeszcze bez burki?!
To jakieś Bułgary. Macedończycy albo Albańczycy. U nich to prędzej zaćpasz i zaruchasz tę wywłokę niż doświadczysz dekapitacji.
Ci to tam chuja narobią. U tych prawdziwych to baba przed kamerą nie gada i jeszcze bez burki?!
To jakieś Bułgary. Macedończycy albo Albańczycy. U nich to prędzej zaćpasz i zaruchasz tę wywłokę niż doświadczysz dekapitacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów