📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty chuju, obejrzałem cale bo czekalem az go w końcu jebnie samochód :|
Za dużo grał w Half-Life 2 i nie chciał żeby mu fotki porobił, bo potem by się milicja pojawiła
dron ponownie stalkuje przechodnia, ten tym razem nie daje za wygraną odpowiadając ogniem
Wy się śmiejecie a przecież ten koleś jest uzbrojony.Karabin,pistolet,granaty.Tu mogło dojść do tragedii
Ale, że z tych palcy go nie zestrzelił to szok. Kule tylko świszczały w powietrzu
Czy mogę takiego chuja latającego nade mną strącić i zdeptać butem? A potem spalić i się wyrzygać na niego? Pytam czysto z ciekawości podyktowanej ewentualnymi
konsekwencjami prawnymi.
konsekwencjami prawnymi.
Szpilant napisał/a:
Czy mogę takiego chuja latającego nade mną strącić i zdeptać butem? A potem spalić i się wyrzygać na niego? Pytam czysto z ciekawości podyktowanej ewentualnymi
konsekwencjami prawnymi.
W sumie jak by sie w razie nieprzyjemności tłumaczyć stresem wywołanym przez to gówno, to mogło by się udać.
Szkoda że się pod żadne auto nie wpierdolił...
Zawsze jeden rusek mniej, a i coś na harda by było.
Przyjemne z pożytecznym.
Zawsze jeden rusek mniej, a i coś na harda by było.
Przyjemne z pożytecznym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów