Typ za dużo nagrał się w GTA i zaczął śmigać po ulicach Los Angeles ale na końcu coś mu się zbugowało i krążył w kółko aż go złapali. Z 3 gwiazdki miał, a na końcu dostał wpierdol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja jak służbowym mercem próbuję przycisnąć mocniej to kurwa rzuca nim jak pojebanym, a tu taki "cziwrolet" śmiga aż miło ;P
Opis szczegółowy więc nie trzeba nawet filmiku oglądać
Będąc w usa oglądałem to parę razy, może nie to, ale podobne. Chciałbym uroczyście napisać, że mam wyjebane na nich.
Nie wyobrażam sobie takiej akcji w wydaniu polskiej policji. Poza tym to jeden z tych komentatorow tak szybko napierdalal po angielsku ze mi sie w glowie zakrecilo.. a moze to od piwa?
Piękne ujęcia, jakbym oglądał National Geographic.
I klasyka amerykańskiej policji jak na filmach z lat '90, pościg za jednym vanem 15 radiowozów z czego 5 się po drodze rozbije. I obowiązkowo toczące się kołpaki na zakrętach
I klasyka amerykańskiej policji jak na filmach z lat '90, pościg za jednym vanem 15 radiowozów z czego 5 się po drodze rozbije. I obowiązkowo toczące się kołpaki na zakrętach
Jaki bug? Zapomniał gdzie zaparkowałem helikopterem.
od razu widać, że do policji trafiają ci co się nie dostali do NFL oni lubią tak w 20 wpaść na jednego
Gdyby był powszechny dostęp do broni to nawet by nie uciekał tym vanem tylko, któryś z przechodniów by go zabił... ehhh polska..
Trzeba być kretynem żeby uciekać w biały dzień przez miasto gdzie przy niskich zabudowaniach i braku większych wzniesień czy nieregularności terenu drogi są przejżyste jak na dłoni, a w dodatku ze śmigłowca mogą nam zrobić portretowe zdjęcie full HD. Czy udało się komuś w ogóle przejść tą misję? Jest z tego jakiś gameplay?
włączcie sobie na szybkość odtwarzania 1.5, wtedy robi się dynamicznie...no i komentator jak aukcjoner
Ptaka mu kolanami gnietli , wiedzą że są kamery . Czarnego by przejechali .
VisaInfinity napisał/a:
Gdyby był powszechny dostęp do broni to nawet by nie uciekał tym vanem tylko, któryś z przechodniów by go zabił... ehhh polska..
Słaby troll gimbusie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów