Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
( bo rano ofc strzykaweczka w bica)
( bo rano kfc strzykaweczka w bica)
kfc
:: niedobry murzyn :: zły murzyn :: czarny murzyn ::
ja od kulturalnego białego człowieka, stojąc z kobietą o 22 przy ruchliwej ulicy, dostałem kopa na plecy bo niby się patrzyłem na niego, mam teraz wybity bark. Ścierwo występuje w każdym kolorze. W Łodzi ścierwa jedyne co mają to dresy z bazaru. Czarni są przy mieszkańcach tego zasranego miasta porządnymi obywatelami. Zapraszam do Łodzi, poznasz kulturę białego człowieka
@znawca ekranu
ja od kulturalnego białego człowieka, stojąc z kobietą o 22 przy ruchliwej ulicy, dostałem kopa na plecy bo niby się patrzyłem na niego, mam teraz wybity bark. Ścierwo występuje w każdym kolorze. W Łodzi ścierwa jedyne co mają to dresy z bazaru. Czarni są przy mieszkańcach tego zasranego miasta porządnymi obywatelami. Zapraszam do Łodzi, poznasz kulturę białego człowieka
masz racje, ale sek w tym ze wsrod czarnych/cyganow/arabow itp mieszkajacych w europie/ameryce ilosc ludzi bez wyksztalcenia, karanych i ogolnie jest wieksza niz wsrod bialych, oczywiscie nie mowie ze kazdy czarny = wcielenie kretynstwa i podczlowiek ale prawda jest taka ze wsrod ludzi z tych mniej rozwinietych zakadkow swiat gowna jest znacznie wiecej niz wsros bialych/wschodnich azjatow...
masz racje, ale sek w tym ze wsrod czarnych/cyganow/arabow itp mieszkajacych w europie/ameryce ilosc ludzi bez wyksztalcenia, karanych i ogolnie jest wieksza niz wsrod bialych, oczywiscie nie mowie ze kazdy czarny = wcielenie kretynstwa i podczlowiek ale prawda jest taka ze wsrod ludzi z tych mniej rozwinietych zakadkow swiat gowna jest znacznie wiecej niz wsros bialych/wschodnich azjatow...
Podobno w Hameryce podczas statystyk przestępczości nie uwzględniają już koloru skóry, bo dane były zatrważające.
A tak w ogóle, to mówi się, że mężczyźni powodują więcej wypadków drogowych od kobiet, ale facetów jeździ więcej, więc to z tego wynika.
A Czarnuchów jest mniej a i tak biją rekordy w przestępczości...
Co zrobić jak widzisz 5 czarnuchów próbujących zgwałcić białą kobietę?
- Rzucić im piłkę do kosza
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów