Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda na to nerwów, przeciętny pracownik za miskę ryżu, nie ma czasu, na takie dyrdymały, bo musi płacić coraz większe podatki, żeby te podatki szły na sponsorowanie takich dzwoneczkowych klubów, i policji ochraniającej ich.
czas wziąść dzwoneczki i zastrajkować przeciwko debilizmowi władzy, wariactwo trzeba zwalczać większym wariactwem.
Pierdolnij to się w łeb. Zdecydowana większość tej swołocz marzy o zamieszkaniu na tym "zgniłym" zachodzie.
W TeFauEnie tak Ci powiedzieli? Że zachód to kraina miodem opływająca? Poczytaj tłuku co piszą ludzie na internetach. Amerykanie chcą spierdalać do Europy, ludzie z Europy mówią im, że tutaj jest to samo gówno, a Ruscy mają wyjebane bo u nich toczy się życie po staremu
W TeFauEnie tak Ci powiedzieli? Że zachód to kraina miodem opływająca? Poczytaj tłuku co piszą ludzie na internetach. Amerykanie chcą spierdalać do Europy, ludzie z Europy mówią im, że tutaj jest to samo gówno, a Ruscy mają wyjebane bo u nich toczy się życie po staremu
Tak ci RT powiedzieli?
Byłem w Rosji i widziałem jak tam żyją ludzie. Wiele osób nie ma kibla w domach, bieżącej wody a nawet prądu. No żyje im się super zajebiście
Byłem w Rosji i widziałem jak tam żyją ludzie. Wiele osób nie ma kibla w domach, bieżącej wody a nawet prądu. No żyje im się super zajebiście
A to inaczej niż u nas?
A to inaczej niż u nas?
Nie znam osoby, która nie ma kibla,wody czy prądu w domu czy mieszkaniu
Brak kibla zdarza się na wschodzie Polski ale reszte mają.
Nie znam osoby, która nie ma kibla,wody czy prądu w domu czy mieszkaniu
Brak kibla zdarza się na wschodzie Polski ale reszte mają.
W Warszawie na Pradze Północ ok 1000 mieszkań nie posiada toalety.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów