Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powodzenia w ćwiczeniach.
Ale gówno weź wrzuć coś jak się zabijesz
naprawde nikt nie moderuje komentarzy? przecież po tym tekście widać ze jakiś niedorozwój umysłowy dorwał się do internetu
gwno cmbale to masz pod kopułą
hahaha... KTM 454 ...? Jak tak to gratuluje, to na każdym biegu idzie na koło
525 EXC
Typowy przedstawiciel motopizdeczek dobrze że się nie zabił bo będzie miał okazję znowu wrzucić jakąś głupotę tutaj. Szanuje za niedojebanie mózgowe
Dzięki. Ostatnio złamałem nadgarstek.
Szanuje za ćwiczenia takich rzeczy poza terenem zabudowanym. Bo co najwyżej krzywdę zrobisz tylko sobie.
Powodzenia w ćwiczeniach.
Dzięki. Coś tam umiem już
naprawde nikt nie moderuje komentarzy? przecież po tym tekście widać ze jakiś niedorozwój umysłowy dorwał się do internetu
Za długo siedzę na sadolu żeby się tym przejmować
525 EXC
Dzięki. Ostatnio złamałem nadgarstek.
Dzięki. Coś tam umiem już
Za długo siedzę na sadolu żeby się tym przejmować
Zauważyłam w komentarzach, że "sadole" mają ból dupy bo masz jakieś fajne zajęcie, a oni co najwyżej siedzą w piwnicy i walą konia do niemieckich poronosów...
Zauważyłam w komentarzach, że "sadole" mają ból dupy bo masz jakieś fajne zajęcie, a oni co najwyżej siedzą w piwnicy i walą konia do niemieckich poronosów...
Niech się cieszą zza komputera
"Z ran to otłuczona dupa"
rocznice miales z chlopakiem ?
Dobre XD. Jak widać wylądowałem twardo na tyłku, tylko i aż tyle XD
Ssij tam lamusie
Jedz do lasu tym motorkiem i usiądź na konarze to ci ulży pedale.
Takie pedalskie filmiki to na gejtube sobie wrzucajcie a z sadola wypierdalać, to nie kółko wzajemnej adoracji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów