📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Z takiego królika fajną ciepłą czapeczkę można na zimę zrobić. Tylko futro musi być całe.
sirapacz napisał/a:
i zacząć tych przyklejonych pojebów zjadaćpołożyć je koło tych co się przyklejają do dróg
Zaprosili go na obiad...
pawianek85 napisał/a:
natura jest okrutna, ale uczciwa, to tylko świat człowieka jest popierdolony i nie zasługuje na swój byt.
Skąd się tacy biorą haha
Nie kurwa, natura nie jest uczciwa. Zwierzęta i pogoda nie mają kodeksu honorowego.
I twierdzisz, że nie zasługujesz na istnienie?
Żyjesz sobie, korzystasz z owoców rozwoju ludzkości. Trochę hipokryzja, nie?
Nie kurwa, natura nie jest uczciwa. Zwierzęta i pogoda nie mają kodeksu honorowego.
I twierdzisz, że nie zasługujesz na istnienie?
Żyjesz sobie, korzystasz z owoców rozwoju ludzkości. Trochę hipokryzja, nie?
Ciekawe czy byś tak napisał jakbyś mieszkał w kraju trzeciego świata, aaaa zapomniałem że wtedy twoje iq było bliskie zeru
GangTrap napisał/a:
Ciekawe czy byś tak napisał jakbyś mieszkał w kraju trzeciego świata, aaaa zapomniałem że wtedy twoje iq było bliskie zeru
Czy bym napisał co konkretnie? To, że natura nie jest sprawiedliwa, czy że ludzie chcący zagłady swojej rasy to jebani hipokryci?
Oświeć mnie, bo kurwa nie nadążam za twoją logiką idioty.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów