📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
może pisze z konta mamy... to dopiero patola
To tam chuj, ja na żywo znam gościa co w wieku 22 lat skończył technikum! Dostał nawet "pseudo-nagrodę" za to.
BrunerOvned napisał/a:
Przestańcie tam jarać majeranek i wąchać proszek do pieczenia - będzie normalnie!
Masz 22 lata i już kończysz liceum? Szacun! Rzeczywiście patola...
2016 - 1997 = 19
To chyba normalny wiek na kończenie liceum.
@PanFok, dlaczego nie przeczytasz innych komentarzy albo chociaż nie wejdziesz na profil tego usera? Tam jest wyraźnie napisane rocznik 1994.
Chyba że w profilu data urodzenia jest błędna, a w nicku prawdziwa. Dziwne że nikt nie przyjmuje takiej sytuacji która jest wysoce prawdopodobna w 50% procentach ; >
Kurwa napiszcie jeszcze raz, że ma błędną datę urodzenia w profilu bo jeszcze tego nie zauważyłem
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów