Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgodnie z żądaniami wyborców zrobili "defund the police", tak więc na stanie osobowym zostali tylko ci zbyt głupi aby się na lepiej płatną robotę załapać.parodia jak chuj, mogliby zrobic testy IQ w kazdym komisariacie policji na swiecie, chcialbym poznac ta srednia inteligencji tych dziadow, za wysokie nie bedzie to wiem bo nikt myslacy nie pojdzie wykonywac rozkazkow od politykierow
A bijący ani na krok nie inteligentniejszy — jak widział że policaje mają problemy, mógł się spacerowym kroczkiem oddalić i pozostać na wolności.
parodia jak chuj, mogliby zrobic testy IQ w kazdym komisariacie policji na swiecie, chcialbym poznac ta srednia inteligencji tych dziadow, za wysokie nie bedzie to wiem bo nikt myslacy nie pojdzie wykonywac rozkazkow od politykierow
Jakbyś się kurwa wczoraj urodził. W milicji nie potrzeba ludzi inteligentnych. Tu potrzeba zrytych beretów, zjebów, nieuków, którzy wykonają najgłupsze, najdebilniejsze, wręcz przestępcze polecenie przełożonych. Milicja nie stosuje prawa. milicja stosuje polecenia przełożonych. Kto tego nie kuma żyje w nibylandii.
Jakbyś się kurwa wczoraj urodził. W milicji nie potrzeba ludzi inteligentnych. Tu potrzeba zrytych beretów, zjebów, nieuków, którzy wykonają najgłupsze, najdebilniejsze, wręcz przestępcze polecenie przełożonych. Milicja nie stosuje prawa. milicja stosuje polecenia przełożonych. Kto tego nie kuma żyje w nibylandii.
ja to rozumiem panie i znam dwoch psow ktorzy sa od niedawna milicja, znam ich od 20lat i nigdy nie mieli bystrosci logiki blyskotliwosci itd, tylko bardziej bym ich wrzucil w worek z idiotymem i podpierdalania innych ludzi obcych a ich rodzinka jest najgorsza ze potrafili krasc pieniadze co zbierala ich matka na kwiaty do kosciola (o kosciele tez nic dobrego bym nie powiedzial) jebany cyrk..
ja to rozumiem panie i znam dwoch psow ktorzy sa od niedawna milicja, znam ich od 20lat i nigdy nie mieli bystrosci logiki blyskotliwosci itd, tylko bardziej bym ich wrzucil w worek z idiotymem i podpierdalania innych ludzi obcych a ich rodzinka jest najgorsza ze potrafili krasc pieniadze co zbierala ich matka na kwiaty do kosciola (o kosciele tez nic dobrego bym nie powiedzial) jebany cyrk..
I właśnie za tą świadomość sytuacyjną dostajesz ode mnie piwo. Bo ty teraz wiesz, że tylko Polskie Państwo Podziemne może uratować ten zjebany żydowski kraj. Ja znam takich, co kradli kwiaty z grobów. Ale pamiętaj, to się znikąd nie bierze. To są potomkowie rzydowskich ubeków.
I właśnie za tą świadomość sytuacyjną dostajesz ode mnie piwo. Bo ty teraz wiesz, że tylko Polskie Państwo Podziemne może uratować ten zjebany żydowski kraj.
oczywisce, ze tak i nic innego tego nie zmieni.. Polska walczy do dzis i nie bylo pokoju 'po wojnie' widac to jasno w muzeach przykladowo kogo czcimy a kogo usuwamy z kart historii. jebane zydostwo za tym stoi i nie tylko w naszym pieknym kraju, ale niedlugo przyjdzie ten moment i zrzucimy kajdany niemocy ja to wiem bracie bo nas nie da sie stłamsić a jedynie uspic na krótki czas, mam kontakty z Serbami i oni tylko czekaja na ruch ameryczki i wtedy wypadaloby dolaczyc do nich.
oczywisce, ze tak i nic innego tego nie zmieni.. Polska walczy do dzis i nie bylo pokoju 'po wojnie' widac to jasno w muzeach przykladowo kogo czcimy a kogo usuwamy z kart historii. jebane zydostwo za tym stoi i nie tylko w naszym pieknym kraju, ale niedlugo przyjdzie ten moment i zrzucimy kajdany niemocy ja to wiem bracie bo nas nie da sie stłamsić a jedynie uspic na krótki czas, mam kontakty z Serbami i oni tylko czekaja na ruch ameryczki i wtedy wypadaloby dolaczyc do nich.
Wpisz w yt ; Ballada o Rotmistrzu Witoldzie Pileckim
Wpisz w yt ; Ballada o Rotmistrzu Witoldzie Pileckim
trafny strzal przyjacielu, a tego typu nuty sa jedynymi wyciskiwaczami łez i nic innego nie zmusi mnie do urojenia łzy i dumnie nosze miano bycia potomkiem dziada AK i babki uciekinierki z Wołynia, juz niedlugo i Polska bedzie wolna, zawsze milo spotkac swiadomych ludzi - zdrowia i spokoju
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów