Wie ktoś jak sięnazywa tytuł piosenki?
@kunda5
Chyba jednak "CHUJ", przez "ceha" a nie samo h.
Pamiętam ze HUJ pisałem zawsze gdzie popadło i czym popadło.Chyba od niedawna sie wzieło to ze pisze sie przez CH.Albo kurwa niepamietam......
Haahm wyglądają jak taka normalna amerykańska rodzina z filmów lat 80. ;D
Wie ktoś jak sięnazywa tytuł piosenki?
LYNDSAY BUCKINGHAM - HOLIDAY ROAD
Pomogłem?Dzieki!
Piękne w chuj. Pierwsza lepsza polska wieś jest ładniejsza. Od razu widać że Warszawiak wrośnięty w beton...
Mocno mógłbyś się zdziwić bo Polskę to akurat wzdłuż i wszerz zjechałem, tyle że za własne pieniądze.
Jak dla mnie bardzo pozytywny FACET a nie takie chuje jak ci , którzy piszą , ze ma powykręcane kciuki. Jeśli nie wiecie , to na "zachodzie" tak człowiek okazuje radość , szczęście, lub podziękowanie. Wy całe życie będziecie siedzieli na dupie i zazdrościli takim ludziom jak ten FACET. Będziecie wqrwieni na cały świat , że nie spełniliście swoich marzeń (lub też jak on po prostu nie byliście na tyle wytrwali by dopiąć swego , gdyż pewnie jego marzenia są nieco bardziej ambitne niż podróż po kraju). Będziecie cały czas tłumaczyli sobie i wszystkim w koło , że gdyby nie rodzina , która Was uziemia , to byście byli chuj wie kim i chuj wie gdzie. On pokazał , że można spełniać swoje marzenia (lub jak kto woli , osiągać wyznaczone przez siebie cele) niezależnie od okoliczności. Nie chciałem tym komentarzem nikogo obrazić , lecz myślę , że wielu z użytkowników tego portalu chce po prostu zaistnieć dodając kompromitujące wpisy do pozytywnych filmów. Nikt nawet nie pomyślał o tym , że może ten FACET jest w momencie robienia tych zdjęć naprawdę szczęśliwy. Jest szczęśliwy nie tylko dlatego , że jest tam gdzie jest , ale może dlatego , że jest tam ze swoimi dziećmi. Pozdrawiam wszystkich
& @ up , up x 2
Kurwa.. ale wy się spinacie. Ktoś was musi uświadomić że wszystkie te zdjęcia były ustawiane ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów