Trochę filmik trwa, ale otoczka całości daje obraz zdarzenia jasny i klarowny choć nie wiemy do końca o co chodzi. Jeden Pan dostaje w buzię po wstepnej rozmowie, drugi Pan go pomścił, a pierwszy Pan chciał się mścić za siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Połamał gościowi kichawe a ten podchodzi jego patrzy do niego czy jest cały na glebie za co dostaje jeszcze strzała w potylice WTF ?!?
syulung napisał/a:
Piotru70 po tekście widać że jesteś typowy cwel! Może łysy poeb, ale po zniknięciu niebieskiego myślę że wjebał i jemu. A zielonemu chyba za start bezczelny się dostało. Jednakże to tylko domysły. Pewnikiem jest pierwsze zdanie.
Cwel? Ty chyba rycerskości uczyłeś się w internecie. Wroga się dobija, każdy żołnierz ci to powie. A jak jesteś taki hardy to możemy się zderzyć, tylko pamiętaj ze nie pozwolę ci wstać. Zobaczymy kto zostanie cwelem.
PoIleTeJagody napisał/a:
Połamał gościowi kichawe a ten podchodzi jego patrzy do niego czy jest cały na glebie za co dostaje jeszcze strzała w potylice WTF ?!?
It's a pranko bro! It's a prank!
łysy sukinsyn, i jaki mężny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów