📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale że te blondi to też trans? Ja pierdolę. Marzy mi się żona o takiej figurze.. Jak kurwa jak? Przecież tych bioder chyba nie da się tak wymodelowac? Nawet jeśli to chyba musiałby to byc mistrz w fachu i jakiego chodnikowego kurwiszona stać na takie operacje? Nie do wiary jak można się pomylić...
Wolałbym takiego transa niż roszczeniową Polkę.
Nyrewesa napisał/a:
Jakie to chłopaki. Przecież widać że natura sobie kawał zrobiła i umieściła kobiety w ciałach mężczyzn.
Oho, lgbt powoli wciskane w komenty na sadolu
Lubię oglądać jak się laski leja ale czegoś tutaj brakuje kurwa a raczej coś jest....
Dawniej to leczono, teraz niby normalne, ale będzie wahnięcie tego wahadła i będą to wieszać i zrzucać z budynków. Trzeba tylko poczekać kilka lat.
vifon125 napisał/a:
Waliłem do twojej matki to dam rade i do tego.
Waliłeś ale chyba do jakiś kotów na osiedlu . Skoro już zagadujesz, to musisz wiedzieć że ja za to Twoją matkę wyruchałem tak, że nie miała już siły nawet piszczeć. Po wszystkim ją wyrzuciłem. Wyjebałem i wyrzuciłem. Bo była zużyta i nie nadawała się do niczego. Co tam u niej? Dalej nie umie złożyć nóg i wymienia żarówki nogami?
korowiow777 napisał/a:
ale że te blondi to też trans?
A skąd, pitok jej wyrósł, bo nie chciała jeść śniadania rano jak była mała.
a to kurwa zwykły huj z cycami był
ruddie napisał/a:
Dawniej to leczono, teraz niby normalne, ale będzie wahnięcie tego wahadła i będą to wieszać i zrzucać z budynków. Trzeba tylko poczekać kilka lat.
mam nadzieję że Ciebie zrzucą pierwszego...
powiem tak - bylem i nie żałuje. takego jebania nie miałem z zadna kobietą, bylo zajebiście a opinie ludzi mam w chuju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów