Ten pierwszy to przeleciał na tyle blisko, że wszystko zagłuszył i aż musieli dubla robić .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj z helikopterami,wystarczy jedna mała rakietka w śmigło,żeby to drogie cholerstwo zniszczyć.
choroszyje ljotczjiki wjertaljotow
edek.bajzel napisał/a:
Nie poprosił tylko przy piwku zasugerował
pełne gacie to sam byś miał, gdybyś nie napisał komentarza,
bo putin ciebie,, poprosił,,
kurwa, jak mnie wkurwiają takie zjeby jak ty
A srał to pies ile kto ma helikopterów, dzisiaj wojen nie prowadzi się żeby wygrać czy się bronić tylko po to żeby napełnić konta koncernom zbrojeniowym. My wszyscy dostaniemy ostro po kieszeni bo zamiast rządy mamy dupolizów amerykańskich którzy bez mojej zgody zakupili za prawie 40miliardów złociszy chuja warte patrioty. Jak ktoś łyknął papkę medialną że to nam w czymkolwiek pomoże to proponuję się obudzić. Do tego kredyt na chuj wie jakich warunkach na te patrioty zaciągnięto w zagranicznych bankach bo Polski rząd nie może pożyczać w naszych bankach.
FransFr napisał/a:
Uwierz mi, łanie wciąż czują oddech Stingerów na karku...
Domyślam się, że to nawiązanie do Afganistanu w latach 79-89, prawda? Ta ogromna skuteczność Stingerów w Afganistanie to tylko murikański mit. Owszem, na początku były dość upierdliwe dla sowieckiego lotnictwa, ale to tylko przez efekt zaskoczenia. Nikt się ich tam nie spodziewał, więc Rosjanie byli w powietrzu zbyt pewni siebie. W górzystym terenie Stringer po prostu głupiał i kiedy piloci śmigłowców połapali się już, z czym mają do czynienia, to bez problemu wymanewrowywali te rakiety. Większa była szansa, że zajebiesz w skały, unikając rakiet na niskim pułapie, niż że strąci cię Stringer.
Panie boze spraw by te cudowne maszyny zabily jak najwieksza ilosc ukraincow ! i zeby oni juz do nas nie przyjezdzali . AMEN
szuleq napisał/a:
Panie boze spraw by te cudowne maszyny zabily jak najwieksza ilosc ukraincow ! i zeby oni juz do nas nie przyjezdzali . AMEN
konto od 9 lat, a tylko 166 postów, lat teraz 27
pewnie twój pam buk, ciebie wysłucha,
choć na twoim miejscu, wolałbym się modlić o fajną żonę i mądrość,
bocie
takiego Havoc'a to mam w jednym paluszku na BF4
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów