Spotkanie myśliwca F18 z ufo miało miejsce w 2004 roku ale dopiero teraz ujrzało światło dzienne. Nagranie było w posiadaniu pentagonu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A ja do końca czekałem aż wyskoczy panna z egzorcysty i krzyknie na całą paje. Nawet głośniki ściszyłem a tu chuj.... I jeszcze mojej żonie mówię.... a dobra tą ściemę to sobie daruję akurat
Przecież wszyscy wiedzą,że UFO i AIDS to mit
Na unilad piszą, że podobno ten obiekt bym w odległości około 30mil od FA-18S i kiedy pilot zaczął przyspieszać w kierunku nieznanego obiektu on w ciągu sekundy zwiększył odległość do 40 mil i wyszedł po za zasięg radaru.
Również pilot stwierdził, że nigdy w życiu nie widział takiego przyspieszenia.
Więc ciul wie co to było.
Również pilot stwierdził, że nigdy w życiu nie widział takiego przyspieszenia.
Więc ciul wie co to było.
Niezidentyfikowany, bo to pewnie ruski lub chiński samolot (sami pewnie tez kilka takich mają).
Pod Mińskiem nasz się z UFEM zderzył
UFO (Unidentified flying object) jak najbardziej istnieje. Zawsze do czasu identyfikacji. Wiele może być rozwiązań:
- Chińskie testy czegoś co dla odmiany sami wymyślili,
- Ktoś buduje Iron-Mana,
- no albo:
- Chińskie testy czegoś co dla odmiany sami wymyślili,
- Ktoś buduje Iron-Mana,
- no albo:
janlew a to nie jest tak, że UFO to są Żydzi co sprzegujo i tylko udajo komistów?
Przecież wiesz, że Żydzi stojo za wszystkim.
Nie myślałeś kiedyś o tym?
-Ernest Hemingway
Przecież wiesz, że Żydzi stojo za wszystkim.
Nie myślałeś kiedyś o tym?
TB303 napisał/a:
No teraz to przesadziłeś
Myślący janlaw to oksymoron. Co ja napisałem
Cytat:
A wiecie geniusze, że UFO to nie koniecznie kosmici?
Dlatego delikatnie zasugerowałem, że to rzydzi po rzydzi stojo za wszystkim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów