📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Twórcy filmu sklejają go na komputerze mającym 10 lat który co pare dni psuje się z powodu złej jakości prądu i wszechobecnego pyłu w wiosce, budżet ostatniego filmu wynosił 160$. Polecam zobaczyć sobie na kickstarterze Ugandan Action Movie... Poniekąd jest to niezwykłe jak mając takie zasoby można zrobić cokolwiek.
Dziwi mnie, po cholerę efekty specjalne w filmie akcji w Ugandzie. Użyć prawdziwej amunicji, granatów i bomb, powtórzyć po 5 razy każdą scenę, a i tak wyjdą mniejsze straty w ludziach niż średnia miesięczna w tym kraju.
Link do całości . Chce się pośmiać z reszty "filmu"
@up- wpisz w YT tytuł który podał kessler i miłego oglądania.
Nie chcę Ci spojlerować ale tak zdrowo posranej produkcji to dawno nie widziałem- dynamiczna fabuła, błyskotliwe dialogi oraz efekty specjalne lepsze jak w komediach polskich plus soundtrack wpadający w ucho.
Nie chcę Ci spojlerować ale tak zdrowo posranej produkcji to dawno nie widziałem- dynamiczna fabuła, błyskotliwe dialogi oraz efekty specjalne lepsze jak w komediach polskich plus soundtrack wpadający w ucho.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów