📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jak te kurwa głąby dożywają dorosłości w ogóle ?
Wspaniały filmik.
Halman napisał/a:
Ujarzmianie indyjskiego traktora...
Ujarzmiane nieudane, wszystkie kości połamane.
za to materiał na you tuba prima sort
Na SadoTuba
Nie ma co... Mają rozmach Skurwisiny.
Ale co kraj to kontnet... nie wiem czy u nas jakiś rolnik zrobiłby miliona subów na traktorach.
dgfdfg napisał/a:
Hahah to z tyłu wystające to są głosniki co za gej jebany dobrze że zdechł
Haaa oberzałem ten filmik na YT - i tak się zastanawiam... co z tą europejską ekologią nie tak... że musimy płacić za czyste powietrze i brak "efektu cieplarnianego"
Auta spalinowe na złom... tylko "zdrowe elektryki" opłąty klimatyczne i klimatyzacyjne... a tam hindus wyciągając tym rometem naczepe ze słomą z pola... zaprzepaścił moje 25 lat zamawiania inpostem i dzięki temu wytworzenie przezemnie nikłego śladu węglowego... a ten w 15 sec zajebał całe te 25 lat węglem do atmosfery. Gdzie tu logika?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów