Nagrania latających spodków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
FunkyKoval* No ja pierdole, te urywki z filmiku były już chyba na każdym ufolowym forum i każdym programie popularnonaukowym. Wszędzie też obserwatorzy i naukowcy dochodzili do jednego wniosku. To nic innego jak śmieci (pochodzenia naturalnego, części rakiet itp) i gry świateł. Jesteście zaledwie lajkami którzy (widząc po waszych wpisach) dopiero odkrywacie te nagrania i myślicie, że żeby odkryć ufo wystarczy wejść na sadistica. Powiedz mi koleś ilu jeszcze wykształconych ludzi ma ci to wpoić do tej ciasnej łepetyny, że to nie ufo?
mam takie dziwne wrazenie ze ktos zwyczajne szuka starych ujec kosmosu i roznych satelitow a pozniej montuje taki kawalek gowna rozmyty i cieszy ze publika to kupuje
Standardowo 99% to kosmiczne śmieci czy inne gówno albo zjawiska"pogodowe"
Natomiast ten 1% przypadków daje faktyczne do myślenia.
Natomiast ten 1% przypadków daje faktyczne do myślenia.
7:03 -space pacman
Trzeba być ignorantem, aby myśleć iż tylko my jesteśmy jedyni z jednynych w kosmosie. A może oni są faktycznie super technicznie do przodu i przylatują popatrzeć/zbadać/etc. A może oni sie nas boją? Amoze jestesmy dla nich kolonią bakterii? A może jesteśmy dla nich jak zoo? A ja raz widziałem na niebie taką sytuacje, której nie dało się racjonalnie wytłumaczyć. Ba, mam na to świadka.
Panowie z nasa zmontowali sobie jakiś filmik dla jaj a wy się tym gównem jaracie
no niby jakość nienajlepsza (no lata 60-80 chyba bły) , ale widać że coś tam rzeczywiście nagrali realnego, a jeśli to prawda, to dużo tam tego lata w sumie
Swoją drogą ale mają popierdolone krztałty
Swoją drogą ale mają popierdolone krztałty
Przestałem oglądać po domniemanym UFO nad księżycem. Zauważcie w jakiej skali są te ujęcia, to nie jest przy powierzchni księżyca, tylko z odległości pozwalającej zobaczyć jego krzywiznę. W takiej odległości patrząc na domniemane UFO wydaje się ono nieco duże? Statek kosmiczny wielkości Polski? no ciekawe
Ruch jak na autostradzie. Brakuje punktu poboru opłat za przelot.
No dobrze a może mi ktoś z niedowiarków powiedzieć coś o " Bitwie o Los Angeles " ? Skoro ufo do bujda, to w co wystrzelono ponad 2 tysiące pocisków przeciwlotniczych ? I co im spierdoliło ? I te słynne zdjęcie statku otoczonego przez reflektory ?
Ps. Niektóre z tych ujęć faktycznie zostały sfabrykowane i to jest naukowo potwierdzone, zdjęcia z kosmosu to drobiny lodu które w oświetleniu wyglądają jak ufo lub drobiny które unoszą się przed szybą statku kosmicznego a aparat uchwyca to jako obiekty znajdujące się daleko
Ps. Niektóre z tych ujęć faktycznie zostały sfabrykowane i to jest naukowo potwierdzone, zdjęcia z kosmosu to drobiny lodu które w oświetleniu wyglądają jak ufo lub drobiny które unoszą się przed szybą statku kosmicznego a aparat uchwyca to jako obiekty znajdujące się daleko
jeszcze nie pojawil sie ten debil ktory zawsze wstawia ten krotki filmik z papierowym ufo ? nie wierze :O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów