Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie to rozpierdala, specjalnie pewnie piszą i się podkładają i "kuszą" takiego gościa z problemami. Nie żebym bronił, ale spójrzcie na to z tej strony. Nie szukasz byłych alkoholików, żeby z nimi chlać. Potem walą sobie kuca ci wielcy łowczy pod te filmiki w chacie w towarzystwie kumpli gejów. Huj im wszystkim w dupy, szkoda kobity.
co ty pierdolisz ?!
koles odwala dobra robote?
palancie jeden - zrobiles cos pozytecznego dla spoleczenstwa czy tylko cwaniakujesz ?
patrzcie go
bohater na jakiego nie zasługujemy
bohater jakiego mam w dupie w sumie, bo kto w normalny net wrzuca pedo
co ty pierdolisz ?!
koles odwala dobra robote?
palancie jeden - zrobiles cos pozytecznego dla spoleczenstwa czy tylko cwaniakujesz ?
Nie zesraj się
Mnie to rozpierdala, specjalnie pewnie piszą i się podkładają i "kuszą" takiego gościa z problemami. Nie żebym bronił, ale spójrzcie na to z tej strony. Nie szukasz byłych alkoholików, żeby z nimi chlać. Potem walą sobie kuca ci wielcy łowczy pod te filmiki w chacie w towarzystwie kumpli gejów. Huj im wszystkim w dupy, szkoda kobity.
W momencie, gdy "kuszą", to akcja jest spalona, bo to nakłanianie do przestępstwa. To pedofil musi napisać pierwszy i to pedofil musi proponować czy wysłanie fotki czy spotkanie. W momencie, w którym ktoś podszywający się pod dziecko zaproponuje pedofilowi spotkanie, to pedofila sąd wypuści. Jeżeli wyślesz do tego zdjęćie jakiegoś dziecka to to Ty prawdopodobnie zostaniesz oskarżony. Dość śliski temat. Trzeba mieć trochę wiedzy prawnej, żeby w coś takiego się bawić.
- czy pamieta ktos jak jakis czas temu na sadola wrzucil ktos film z ujecia pedofila w rudzie slaskiej? Koles chcial sie dogadac i uslyszal, ze z takimi kurwami sie nie dogadują
Potem filmik zostal usuniety z sadola i rowniez z youtube. Na jewtubie tez konto zostalo skasowane... Mysle, ze grubas mial powiazania i zalatwil sprawe dosc szybko. W tym wypadku raczej powiazan nie bedzie a filmik razej nie zniknie. Jak ktos ma wiecej danych na temat grubasa z Rudy Slaskiej - nie krepujcie sie, mozecie wrzucac
„Wysyłał zdjęcie członka, uczył jak się masturbować”
To może jednak edukator LGBT a nie pedofil
A może ksiunc :|
A odnośnie tej sytuacji to nie bronie tego faceta, ale to oni powinni odpowiadać przed sądem za zlamanie kilku przepisów (paragrafów)
Mogli sie edukowac a nie wydurniać w necie, chociaz nie zdziwie sie jak to jeden z tych debili to tu podeslal.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów