Z racji tego iz mieszkam w UK, chcialbym Wam przedstawic foto meneli napotkanych w parku. Wyglądają lepiej niz w Polsce? Dzien jak kazdy inny, a tu dwa okazy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak bedziecie wygladac po 'wstszykiwaniu marehuainy' xD a tak powaznie taki ryj to po chlansku i po innych srodkach jest ;d
Dzisiaj oglądamy tę dwójkę, jutro KomentującyPanicz straci pracę, wpadnie w alkoholizm, a pojutrze będziemy tu oglądać fotki jego i jego dziewczyny. Deliberacja nad czyimś upadkiem jak w gimnazjum na korytarzu
KomentującyPanicz napisał/a:
Z racji tego iz mieszkam w UK, chcialbym Wam przedstawic foto meneli napotkanych w parku. .
a jegomość nie schował czarnego kciuczka do zdjęcia (widać po lewej stronie ), więc albo próbujesz wkupić się w nasze łaski czarny kolego, albo chcesz być fajny, czarny kolego. Ale powiem Ci jedno czarny kolego, nie jesteś naszym kolegą! No albo to nie Twoje zdjęcie, to też Ci siusiak w dupala na sucho! Tłumacz się
Doomik napisał/a:
a jegomość nie schował czarnego kciuczka do zdjęcia (widać po lewej stronie ), więc albo próbujesz wkupić się w nasze łaski czarny kolego, albo chcesz być fajny, czarny kolego. Ale powiem Ci jedno czarny kolego, nie jesteś naszym kolegą! No albo to nie Twoje zdjęcie, to też Ci siusiak w dupala na sucho! Tłumacz się
Gdzie ty tam widzisz czarny kciuk jełopie?...
k.rwa.. oni to muszą mieć przechlast na bani ;/ ciekawe co myślą o biurokracji w europie i dużej ilości co2 wypuszczanego przez przemysł do środowiska...
Tak się kończy jak się wstrzykuje mariciuainen...
Menele są wszędzie. Nie wiem gdzie mieszkasz w Uk ale w Londynie nie widac ich az tylu. A Ci to chyba sa po drobnej awanturze
To są niegroźne i poczciwe menele. Co najwyżej grzecznie się spytają czy im nie dasz na piwo.
Najgorsze są nachlane łepki z gimnazjum lub szkoły średniej. Agresywni, chodzą w grupie oraz wyrządzają szkody na zdrowiu oraz materialne.
Najgorsze są nachlane łepki z gimnazjum lub szkoły średniej. Agresywni, chodzą w grupie oraz wyrządzają szkody na zdrowiu oraz materialne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów