Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...Najbardziej spierdolone w ludziach którzy pasjonują się układaniem tej zabawki, jest to, że uczą się na pamięć schematów. Jest parę ustawień kostki, do których łatwo dojść, i potem łatwo już ułożyć kostkę do końca. Uczysz się na pamięć tych 5-10 schematów i już układasz zawsze w krótkim czasie. Cała zabawa, żeby dojść do tego samemu, samemu opracować jakiś własny schemat, kombinować, idzie w pizdu.
Samo ułożenie kostki rubika w czasach wszechobecnego internetu nie jest żadną sztuką.Owszem wystarczy nauczyć się 5-10 schematów, ale to wystarczy tylko do ułożenia kostki.A żeby układać tak jak mistrzowie tych schematów jest o wiele więcej.
W zaawansowanej metodzie jest ich około 400, można tych ludzi podziwiać za samo to, że dali radę te 400 schematów opanować.
Ogólnie jeśli wchodzimy w metodę zaawansowaną na początku dużą część bo 3/4 kostki wykonujemy intuicyjnie.
Jaracie się jego super skillem, a tak naprawdę gość miesza lewą ręką kostkę i puścił video od tyłu, że niby układa...
Wiecie że takie filmiki nagrywa się od tyłu? Mogę ułożyć kostkę z zawiązanymi oczami, samymi stopami itd...
To jak wyjaśnicie to że na końcu wywala na glebe tym czym żongluje? Ma odkurzacz w rękawie czy magnes w dupie? Chuj wiecie o układaniu KR a filmy ogląda się całe a nie przewija żeby szybciej.
W razie katastrofy np. ataku nuklearnego bardzo przydatna umiejętność.
Założę się że Twoje 50 kg nadwagi i marszczenie pingwina pół dnia na sadolu w w/w sytuacji bardzo Ci pomoże.
To jak wyjaśnicie to że na końcu wywala na glebe tym czym żongluje? Ma odkurzacz w rękawie czy magnes w dupie? Chuj wiecie o układaniu KR a filmy ogląda się całe a nie przewija żeby szybciej.
zauważ że w tym momencie jego ręka znika z kadru. Mógł poprostu wyjąć je z kieszeni a "wywalanie na glebe" dorobić w edytorze. W dodatku wyszło mu to bardzo bardzo nienaturalnie
Tyle już widzieliście autobusów przewracających sie na ulicy i ptaków porywających dzieci a trudno wam uwierzyć że to fake
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów