Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słup ogłoszeniowy w kształcie chuja wygrywa.
Idź coś zjeść, głodny nie jesteś sobą. Taki wzór słupa jest stosowany od dawna. Warszawa 1931:
Statystyki są nieubłagane dla mężczyzn , nawet jeśli weźmiemy pod uwagę, że mężczyźni pokonują 70% wszystkich kilometrów w ciągu roku. Mężczyźni są głównymi sprawcami wypadków śmiertelnych (92%,tylko 25% mężczyzn potrafi prawidłowo zaparkować prostopadle do 52% kobiet (sic!) . Można wyliczać bez końca : zasypianie za kierownicą , jazda po pijaku i narkotykach , ogólnie łamanie przepisów ruchu drogowego. Nie bez przyczyny płacą większe składaki na ubezpieczenie. Na pocieszenie dodam , że faktycznie jeśli kobieta spowoduje kolizję to w 4 przypadkach na 7 będzie to kolizja z drugą kobietą . To oznacza, że taka teza, że gdyby wszyscy kierowcy byli kobietami ,to na drogach byłoby bezpieczniej , jest fałszywa.
Świadome łamanie przepisów a brak umiejętności jazdy to dwie różne kwestie.
Świadome łamanie przepisów a brak umiejętności jazdy to dwie różne kwestie.
Dokładnie kurwa.
Dokładnie kurwa, dla mnie łamanie przepisów to swoistego rodzaju hobby. Co ciekawe, mam od wielu lat w aucie kamerkę, ale nie po to żeby podpierdalać jak ktoś nie zatrzymał się na strzałce, tylko do uwieczniania własnych wyczynów. Mam w kolekcji dwie ucieczki przed milicją (w sumie to 3, ale to było zwykłe auto leszczy z antynarkotykowej, więc się nie liczy, bo to jak ucieczka przed wozem z gnojem). Jakby ktoś miał wątpliwości, to tak, śmigam kapucyna pod te nagrania.
Coś mi się nie chce wierzyć, że od tak im uciekłeś i nawet Cię po blachach nie znaleźli.
Coś mi się nie chce wierzyć, że od tak im uciekłeś i nawet Cię po blachach nie znaleźli.
Przykro mi, nie pomogę.
Statystyki są nieubłagane dla mężczyzn , nawet jeśli weźmiemy pod uwagę, że mężczyźni pokonują 70% wszystkich kilometrów w ciągu roku. Mężczyźni są głównymi sprawcami wypadków śmiertelnych (92%,tylko 25% mężczyzn potrafi prawidłowo zaparkować prostopadle do 52% kobiet (sic!) . Można wyliczać bez końca : zasypianie za kierownicą , jazda po pijaku i narkotykach , ogólnie łamanie przepisów ruchu drogowego. Nie bez przyczyny płacą większe składaki na ubezpieczenie. Na pocieszenie dodam , że faktycznie jeśli kobieta spowoduje kolizję to w 4 przypadkach na 7 będzie to kolizja z drugą kobietą . To oznacza, że taka teza, że gdyby wszyscy kierowcy byli kobietami ,to na drogach byłoby bezpieczniej , jest fałszywa.
To teraz koleżanko litościwa podaj na ile mężczyzn, a na ile kobiet te wyliczenia^^ Będzie chociaż 1/4 liczebności kobiet względem mężczyzn czy to aż za dużo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów