18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Uczeń z nożem - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Ukraina
saj36 • 2022-02-24, 15:57
Strzały w cywili

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2022-02-24, 18:25 ]
W związku z co raz większa ilością pojawiających się materiałów z Ukrainy do tego tematu będą scalane materiały związane z wojna na Ukrainie. 2022 r. sadistic.pl/dzialania-na-ukrainie-2020-temat-zbiorczy-vt555465.htm6164004
Do tego tematu należy również dodawać nowe materiały jako komentarza nie tworzyć osobne wątki.
Bezwzględny zakaz wrzucania materiałów HARD - od tego jest osobny temat w dziale HARD - sadistic.pl/ukraina-2022-temat-zbiorczy-vt555501.htm

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lakeroll 2022-02-24, 16:22 1
satariel, stary zachód to nie debile, dokładnie wiedzą co robią, m.in. przez Ukraine mia iść nitka jedwabnego szlaku,
Zgłoś
XXXV 2022-02-24, 16:32 11
Jebać ruskie kurwy
Zgłoś
blyto90 2022-02-24, 16:46 2
Ekspertem nie jestem... Ale od kiedy myśliwiec leci 50m nad ziemią i wysyła rakietę 150m od celu. Skąd nagrywający wiedział że z tego kierunku coś nadleci że aż nagrywał sobie to wcześniej.
Mi to jebie fejkiem...
Zgłoś
Kris198111 2022-02-24, 16:47 2
Tłuc to ukraińską swolocz po pyskach aż padną
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-02-24, 16:49 9
satariel napisał/a:

Amerykanie rozjebali cały bliski wschód, z pomocą naszą i innych krajów europejskich, a broni masowego rażenia jak nie znaleźli, tak nie znaleźli tam. I nikt nic wtedy nie powiedział, a działy się tam gorsze rzeczy, więc dla mnie w tej sytuacji cały zachód to hipokryci i debile. Powinniśmy mieć wyjebane i się nie mieszać, dopóki nas to nie dotyczy, bo poprzez mieszanie się właśnie, może zacząć nas to dotyczyć, a tego byście nie chcieli.

Kris198111 napisał/a:

Tłuc to ukraińską swolocz po pyskach aż padną

Won za Don, ruskie kurwy.
Zgłoś
Coliber 2022-02-24, 16:50 3
Niestety wygląda na to że to Ukraiński MiG-29 (którymi Rosjanie nie latają) walczący z rosyjskim desantem wysadzonym na port lotniczy Kojów-Hostomel.
Zgłoś
s................l 2022-02-24, 16:58 1
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Won za Don, ruskie kurwy.

co ty pierdolisz chłopie, nic nie mówiłem o popieraniu Putina, a zachowaniu zdrowego rozsądku, którego kurwa nie masz. Zapierdalaj walczyć z szabelką za nie swój kraj.
Zgłoś
ifheowna 2022-02-24, 16:59
Cel był obok , nie strzelał do cywilnego budynku.
Zgłoś
Karboksylator 2022-02-24, 17:06 7
blyto90 napisał/a:

Ekspertem nie jestem... Ale od kiedy myśliwiec leci 50m nad ziemią i wysyła rakietę 150m od celu. Skąd nagrywający wiedział że z tego kierunku coś nadleci że aż nagrywał sobie to wcześniej.
Mi to jebie fejkiem...

ty tak kurwa na serio? to nie wiesz, że te samoloty wydają głośne dźwięki?
Zgłoś
Halo 2022-02-24, 17:07 2
Putin powiedział, że jak ktoś się będzie wpierdalał w ich wojnę to poczęstuje ich atomówkami Eee kurwa idę spać
Zgłoś
Pralpunkt 2022-02-24, 17:10
Oby ich Ukrainy rozwalili ile mogli
Zgłoś
jannn44 2022-02-24, 17:44
Folur napisał/a:

zaraz zacznie nas dotyczyć, nie bój boba
już niedługo nie będziesz musiał

Masz duże zimne piwko jak się spotkamy.
Zgłoś
Gaiseric 2022-02-24, 17:47 1
jannn44 napisał/a:

Masz duże zimne piwko jak się spotkamy.

On by od ciebie wolał coś innego haha

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-02-24, 17:50
ifheowna napisał/a:

Cel był obok , nie strzelał do cywilnego budynku.

A co było obok?
Zgłoś
aleleble 2022-02-24, 17:52
satariel napisał/a:

Oby nie, co do tego raczej jestem sceptyczny, Putin tak na prawdę prowadził przez ostatnie 8 lat wojenkę hybrydową z Ukrainą, więc może weźmie co swoje i co sobie zaplanował i da spokój. Atak na Polskę to już by serio była 3 wojna światowa, wątpię, czy by tego chciał, jak i jego doradcy.

Weź sobie poczytaj informacje o relacjach III rzeszy z zachodem w latach 30 XX wieku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem