Taki scenariusz jest pewny w Polsce. Nie pier**lcie że nie, bo Polacy prędzej czypóźniej również wyjdą na ulice a sceny będę jeszcze lepsze.. Nie jest to kwestia dwóch, trzech czy 5 lat, jednak wnioski można wyciągnąć z historii. Polski już nie ma, jest tylko na mapie. 4 rozbiór trwa. amen
A teraz wstań, udaj się do kuchni, weź w dłoń największą patelnię jaką znajdziesz i wykonaj 5 gwałtownych oraz energicznych uderzeń powierzchnią w okolice czoła. Następnie wróć do komputera, przeczytaj swój komentarz jeszcze raz i zastanów się kurwa co za bzdury jebiesz na tej swojej klawiaturce.
Mnóstwo ludzi zaklina się że musi dojść do rewolucji, ale nie chciałbym widzieć jak tych samych ludzi zabija się za nic. Chodzi mi o to, że można zlikwidować masę ludzi nie likwidując przy tym nikogo prócz paru porządnych facetów, którzy gotowi są walczyć. I tak skończy się to na rządach NAD ludźmi, na nowym dyktatorze w owczej skórze (UE?), a ideologia była tylko po to by nie rdzewiały karabiny.
Rewolucja - to brzmi romantycznie, ale takim nie jest. Rewolucja to krew, flaki i obłęd, to małe dzieci które zabito, bo akurat wlazły pod nogi. Małe dzieci, które nie są w stanie zrozumieć, co się tu, do kurwy nędzy, dzieje. To Twoja dziwka, to twoja żona, której bagnetem rozpruto brzuch, a potem zgwałcono w dupę na Twych oczach. To ludzie, którzy kiedyś śmiali się na filmach z Myszką Miki, a teraz torturują swych braci. Zanim się więc na to ktoś decyduje, niech się zastanowi, dokąd może zaprowadzić uniesienie i co z niego zostanie, gdy już będzie po wszystkim. Pytanie pozostawiam otwarte.
bardzo trafny cytat, jednak wypadałoby podpisać czyj jest
Nie podpisałem, bo jeśli to kogoś zainteresuje to sam do tego bez problemu dojdzie. A jeśli nie zainteresuje, to znaczy że ma odmienne poglądy, ten temat go nie interesuje albo po prostu jest głupi.
Polacy popierają bydło z majdanu, którzy pochowali dzis typa i na pogrzebie widniała flaga UPA - organizacji która kiedys wymordowała 120 tys polaków. Ale chuj tam niech wejdą do UE to przynajmniej rozjebią bruksele jak sie dowiedzą w co sie wjebali
A ty kupujesz niemieckie produty firm ktore kiedys wspierały nazistów. Flaga niemiec z falą nazistów zabiły 50 mln osób i co?
Kiedyś człowiek o imieniu janek zabił 10 osób...nie rozmawiasz z jankami już?
Tak wiem, UPA była zła zajebała polaków, była rzeźń. Nie wiem ak oni teraz traktują ta flagę. Oni mogą traktować tą flagę jako walkę a nie jako znak zabijanie polaków
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów