W materiale o awanturze na Placu Wolności w Łodzi, szpitalach czekających na banderowców z Majdanu, chaosie władzy na Ukrainie, krymskiej autonomii, szarych eminencjach międzynarodowej polityki, ruchach wojsk rosyjskich i nastrojach Polaków w przeddzień wielkiego konfliktu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W materiale o awanturze na Placu Wolności w Łodzi, szpitalach czekających na banderowców z Majdanu, chaosie władzy na Ukrainie, krymskiej autonomii, szarych eminencjach międzynarodowej polityki, ruchach wojsk rosyjskich i nastrojach Polaków w przeddzień wielkiego konfliktu.
Nigdy nie lubiłem UA i nic tego nie zmieni. Oni gdyby mogli to częstowali by nas nożem pod żebra gdybyśmy tylko "odwrócili wzrok".
@macicek, co slinka ci cieknie? każdy widzi co chce widzieć, ja np. widzę całkiem inteligentnego kolesia, który mądrze prawi.
ps. Chłodna ocena sytuacji to jest to.
ps. Chłodna ocena sytuacji to jest to.
Tak moi drodzy zaczyna się 3 wojna światowa.
Rosja pomaga ukrainie, ONZ i NATO wpierdala się pomagać ukrainie, do tego unia europejska też się wpierdala, do tego stany tez się wjebią, byleby mieć jakieś stanowisko.
I tak mamy wojnę Rosja vs UE + USA, a Polska jak zwykle po środku całego gówna, zaczną pomagać UE i ONZ to dostaniemy pierwsi wpierdol, bo jesteśmy najbliżej.
Do zobaczenia w piekle.
Rosja pomaga ukrainie, ONZ i NATO wpierdala się pomagać ukrainie, do tego unia europejska też się wpierdala, do tego stany tez się wjebią, byleby mieć jakieś stanowisko.
I tak mamy wojnę Rosja vs UE + USA, a Polska jak zwykle po środku całego gówna, zaczną pomagać UE i ONZ to dostaniemy pierwsi wpierdol, bo jesteśmy najbliżej.
Do zobaczenia w piekle.
Co wy piszecie? Nie możecie doczekać się ataku Rusków? My od wschodu oni od zachodu? To ruski marsz potrwa wtedy ciut dłużej i za jednym zamachem przywłaszczą sobie dwa kraje.
Zapamiętajcie: Jeśli dojdzie do wojny i Rosja ją wygra następni jesteśmy MY!!
Ukraina jest nam potrzebna chociażby w roli strefy buforowej.
Zapamiętajcie: Jeśli dojdzie do wojny i Rosja ją wygra następni jesteśmy MY!!
Ukraina jest nam potrzebna chociażby w roli strefy buforowej.
Mówiłem od dawna ze skutek będzie jeden- przesunięcie granic, sterty trupów itp. Ukraina nie jest celem, to tylko kolejny krok. Putin to także tylko jeden z wielu graczy, napewno nie najsilnieszy na planszy. Ciekawi mnie kto dyktuje warunki i do czego ostatecznie dąży.
otworzył mi oczy,polać mu
Putin jest zajebiście mądry. Oby rozjebał pokojowo to lewactwo z polskiego sejmu i dał jakiś z głową na karku.
EJ,ja nie chce tutaj wojny. Mam jeszcze dwa motocykle do odrestaurowania
Gosc mowi o rzeczach,ktore wiekszosc z myślących ludzi wie. Nie znacie moze kogos,kto byłby w stanie puscic to zamiast wiadomosci w tv?
Gosc mowi o rzeczach,ktore wiekszosc z myślących ludzi wie. Nie znacie moze kogos,kto byłby w stanie puscic to zamiast wiadomosci w tv?
Ja nie chcę iść walczyć za Ukraińców. Aż boję się jutro obudzić i dowiedzieć się co się zaczęło.
Wysłuchałem tego dupka do chwili, jak w swojej wolnej interpretacji faktów stwierdził, że "polski rząd legitymizuje 20 tys protestujacych na Majdanie" - co za kretyn. Ale - jak widać - takie gadanie wśród podobnych kretynów znajduje zrozumienie...
POWODZENIA!
POWODZENIA!
Jebać ukrainców.
Za jakiś czas pewnie dostaniemy karty mobilizacyjne, szybkie szkolenie i nie ważne jak, z czym, i po co to i tak będziesz musiał posprzątać gówno które ściąga na nas nasz jebany rząd... Tusk już coś zapowiadał że nie będzie tolerował interwencji na Ukrainie, lepiej by było jakby się nie udzielał wcale bo jak Ruskie się wkurwią to po Ukrainie jeszcze będzie Polska do ogarnięcia, a nasza armia wiadomo 100 tysięcy aktywnych żołnierzy, stare czołgi i samoloty poniżej 100 sztuk z każdego typu
Za jakiś czas pewnie dostaniemy karty mobilizacyjne, szybkie szkolenie i nie ważne jak, z czym, i po co to i tak będziesz musiał posprzątać gówno które ściąga na nas nasz jebany rząd... Tusk już coś zapowiadał że nie będzie tolerował interwencji na Ukrainie, lepiej by było jakby się nie udzielał wcale bo jak Ruskie się wkurwią to po Ukrainie jeszcze będzie Polska do ogarnięcia, a nasza armia wiadomo 100 tysięcy aktywnych żołnierzy, stare czołgi i samoloty poniżej 100 sztuk z każdego typu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów